StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дуже сильні молитви за сина, який пішов на війну: тексти на захист від біди

3 вересня 2023, 16:35оновлено 8 вересня 2023, 16:01
104722
Читайте у нашому матеріалі сильні молитви до Господа Бога та до Ангела Хранителя, щоб захистили сина, який обороняє країну.
Дуже сильні молитви за сина, який пішов на війну: тексти на захист від біди
Дуже сильні молитви за сина, який пішов на війну / Колаж: Главред, фото: 35-а ОБМП імені контр-адмірала Михайла Остроградського

В цей нелегкий час багато матерів змушені проводжати своїх синів на війну. Бідолашне материнське серце ні на хвилину не може заспокоїтись, адже синочок виконує героїчне завдання – захищає країну від окупантів. Єдине, що мати може зробити для свого сина, – це молитися за те, щоб він повернувся додому живим та неушкодженим. Читайте у нашому матеріалі сильні молитви до Господа Бога та до Ангела Хранителя, щоб захистили сина, який обороняє країну.

Молитва матері за сина, що перебуває на війні

Милосердний Боже, Отче наш, звертаюся до Тебе і схиляю коліна мого серця, серця матері, син якої знаходиться на війні. Боже Всемогутній, віддаю у Твою люблячу Батьківську руку життя сина мого і молю Тебе, Отче, бережи його життя від усякої кулі, від зради, від усякого полону. Укрий його Твоєю Святою рукою і допоможи йому виконати свій обов’язок, захищаючи Вітчизну від ворогів. У важку хвилину життя допоможи йому кликати до Тебе і покладатися тільки на Тебе і на Твоє Слово. Нехай Твоя милість і благодать буде з ним, щоб він був сміливим, мужнім і приймав правильні рішення – рішення від Тебе. Допоможи йому завжди пам’ятати, що життя його приховане з Христом у Тобі. Збережи його життя та дай йому пізнати радість виконаного обов’язку і радість перемоги над ворогом. Дякую Тобі, Отче, що воля Твоя благоуспішно виконується рукою Твоєю у житті мого сина. Славлю Тебе, Великий Боже, і поклоняюся Тобі. Амінь.

Молитва за сина і захист над ним

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитов заради Пречистої Твоєї Матері почуй мене, грішну рабу Твою (Ваше ім’я).

відео дня

Господи, в милості Твоєї влади чадо моє (ім’я сина), помилуй і спаси Його Імені Твого заради. Господи, прости йому всі гріхи, вільні і мимовільні, вчинені ним перед Тобою.

Господи, настав його на істинний шлях заповідей Твоїх і направ його і просвіти світлом твоїм Христовим, на спасіння душі і зцілення тіла. Господи, благослови його в домі, біля дому, в полі, роботі і в дорозі і на кожному місці Твого володіння.

Господи, збережи його під покровом Твоїм Святим від кулі, стріли, ножа, меча, отрути, вогню, потопу, від смертоносної виразки і від марної смерті. Господи,

захисти його від видимих і невидимих ворогів, від всяких бід, скорбот і нещасть.

Господи, зціли його від всяких хворіб, очисти від усякої скверни і полегши його душевні страждання і скорботи. Господи, даруй йому благодать Святого Духа на багато літ життя і здоров’я, цнотливості.

Господи, дай йому Своє благословення на благочестиве сімейне життя і благочестиве дітонародження. Господи, даруй і мені, рабі Твоїй, Батьківське благословення на чадо моє в наступаючі ранки, дні, вечори і ночі, імені Твого заради, бо Царство Твоє вічне, всесильне і всемогутнє. Амінь.

Молитва Ангелу-Хранителю за сина

Ангел Хранитель, даний Отцем Небесним, моєму сину (ім'я), я звертаюся до Тебе. Ангел Хранитель сина (ім'я), бережи його і в горі, і в радості. Не залиш сина мого у важку хвилину життя, простягни йому руку свою милосердну, допоможи сину моєму (ім'я) подолати всі життєві випробування, дай силу, впевненість і віру в краще, світле, добре.

Ангел Хранитель сина мого (ім'я), захисти його від всякого зла, від нещасть і горя, від крадіжки та обману, від порчі та злого язика.

Ангел Хранитель, даний Богом синові моєму (ім'я), прошу Тебе, допоможи йому очиститися від власних поганих думок і слів, від дій, які не від Бога, і спрямуй життя його до світла, любові, добра і миру.

В Ім'я Бога Всевишнього, в Ім'я Ісуса Христа я прошу Тебе, Ангел Хранитель сина мого (ім'я), не залиш його в хворобах, дай йому віру в зцілення, будь йому захистом вірним і сильним.

Ангел Хранитель, сина мого (ім'я), я дякую Тобі і низько кланяюся Тобі за любов Твою до мого сина. Я дякую Отцю Небесному, Господу Всевишньому, що послав Тебе, захисника і помічника, моєму синові (ім'я).

Слава Тобі, Господи! Слава! Слава Духу Святому! Слава!

Слава Отцю і Сину і Святому Духу! Слава! Слава! Слава!

В Ім'я Отця, Сина, Святого Духа та Божої Матері! Амінь!

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти