StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 4 жовтня: зірки пророкують підвищення на роботі і появу недоброзичливців

3 жовтня 2023, 11:41
1754
Якщо вірити календарю, в цей день можна підстригтися, але фарбувати волосся небажано.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото flickr (Martha de Jong-Lantink), скріншот YouTube (Astrology Notes)

Який сьогодні місячний день

4 жовтня - третя чверть спадної місяця. До 19:05 - 20-й день місячного циклу. Місяць в знаку Близнюки.

Вплив місяця на людину 4 жовтня

Енергія, доступна протягом цієї місячної доби, дає вам можливість для духовного зростання. 4 жовтня - день, коли ви можете здобути перемогу над самим собою! Ця енергія дуже цінна, тому не варто витрачати її даремно. Сфокусуйтеся на вашій головній меті, і подолання перешкод стане можливим. Однак пам'ятайте про скромність у своїх досягненнях.

Вплив Місяця 4 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: 4 жовтня - чудовий час для вирішення фінансових питань, роботи та бізнесу. Рекомендується приступати до нових справ і проектів, оскільки вони обіцяють успіх і удачу. Цей день також підходить для початку будівництва, вступу на відповідальні посади та прийняття важливих рішень.

відео дня

Двадцятий місячний день вважається найбільш сприятливим у місяці для ділової активності. Він ідеально підходить для різних комерційних і фінансових операцій, а також для спілкування з керівництвом, відряджень і зміни робочої діяльності.

Здоров'я: Що стосується здоров'я, 4 жовтня сприятливий час для голодування, посту та позбавлення від шкідливих звичок, таких як вживання м'яса та алкоголь. Відвідування лазні або сауни може бути дуже корисним. Однак слід уникати вдихання різких запахів.

Стосунки та шлюб: У стосунках з іншими людьми цей день підходить для спілкування і вирішення важливих питань. Люди сьогодні товариські і відкриті, що може допомогти вам завести нові знайомства, зміцнити старі зв'язки і встановити дружні контакти. Якщо у вас є розбіжності, краще відкласти їхнє вирішення на інший день. 4 жовтня також підходить для близьких розмов з друзями та однодумцями, що допоможе зрозуміти важливі аспекти ваших стосунків. Що стосується шлюбу, у цей день не рекомендується вступати в нього.

Стрижка волосся: Якщо ви хочете підняти свій емоційний фон і настрій, то 4 жовтня ідеальний день для походу до перукаря і стрижки волосся. Однак фарбування волосся краще перенести на інший момент.

Сон в ніч з 3 на 4 жовтня

Можна "замовити" сон за своїм бажанням.

Порада на 4 жовтня за місячним календарем

Цей день сприятливий як для ділової активності, так і для спілкування, вирішення домашніх питань і навіть переїзду.

Однак варто бути обережним, оскільки заздрість і недоброзичливість можуть негативному впливати на вас. Важливо стримувати гордість і уникати конфліктів. Також не рекомендується використовувати парфуми або займатися роботою, пов'язаною з ароматами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти