Експерт назвала дешевий засіб, який назавжди усуває плісняву в оселі: у чому секрет

5 жовтня 2024, 15:09
103
Таким чином можна не лише усунути проблему, а й запобігти виникненню плісняви у майбутньому.
Плесень
Експерт назвала дешевий засіб, який назавжди усуває плісняву в оселі/ скрин

Якщо ви раптом виявили у якійсь із частин своєї оселі плісняву, то одразу може виникнути запитання, як вивести плісняву з дому і зробити так, щоб вона більше не поверталася.

Однією з найпоширеніших причин утворення цвілі в будинку є конденсація, спричинена різницею температур. Конденсація виникає, коли водяна пара, що міститься в повітрі, конденсується на холодних поверхнях і створює вологе середовище.

Шанувальники експертки з клінінгу місіс Хінч поділилися у дописі в групі Mrs Hinch Cleaning Tips у Facebook секретом, як позбутися плісняви назавжди завдяки одному простому гігієнічному засобу, пише The Mirror.

відео дня

Один із користувачів поділився своїм секретом – він зазначив, що у такому разі можна використовувати засіб для полоскання ротової порожнини.

Користувач наголошує, що використання рідини для полоскання рота може повністю зупинити повторну появу плісняви. Також він зазначив, що потрібно регулярно провітрювати приміщення, де є така проблема.

The Mirror попросив експертка з прибирання Емілі Беррон з Rezigo прокоментувати таку пораду, і вона запевнила, що це справді спрацює.

"Так, засіб для полоскання рота може вбити плісняву і втримати її на відстані, оскільки він вбиває 99,9% мікробів і бактерій у вашому роті, те саме можна сказати про знищення бактерій у вашому домі", – зазначила експертка.

Також вона пояснила, як правильно боротися з пліснявою за допомогою такого засобу.

"Щоб знищити грибкові спори плісняви, використовуйте просту, прозору та недорогу рідину для полоскання рота на основі етанолу. Розведіть суміш, використовуючи одну частину рідини для полоскання рота на три частини води. Розпилюйте це на уражені ділянки раз на кілька днів, після чого добре провітрюйте кімнату або використовуйте осушувач, щоб забезпечити потік повітря та зменшити ризик подальшого накопичення", – пояснила експертка з прибирання.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти