StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дівчина потрапила до лікарні після того, як регулярно запалювала ароматичні свічки

16 листопада 2023, 12:40
375
Жінка поділилася історією, як вона потрапила до лікарні через горіння ароматичних свічок, і тепер застерігає інших від небезпеки.
Дівчина потрапила до лікарні після того, як регулярно запалювала ароматичні свічки
Чому не можна регулярно запалювати ароматичні свічки / колаж: Главред, фото: pexels.com

Здавалось би немає нічого затишнішого, ніж запалити ароматичну свічку та загорнутися в ковдру, читати книгу або дивитись фільм, особливо в цю пору року. Головне безпечно використовувати свічки.

Коли ми запалюємо свічки, існує потенційна небезпека підпалити речі, тому ніколи не залишайте їх без нагляду. Але є ще одна небезпека, про яку ви й не здогадувались, передає видання Mirror.

Жінка Еммі у TikTok поділилась своєю історією, як вона потрапила в лікарню після ароматичних свічок. Вона розповіла, що у своїй спальні запалила п’ять свічок, які горіли впродовж кількох годин. Вона погасила їх перед тим, як лягти спати. Вночі вона відчула, що її з її тілом щось не так.

відео дня

"Я почала втрачати свідомість. Я почула голос, який говорив всередині мене, що щось не так, і я встала. Мої груди були настільки прогнутими, а моє серце просто билось, билось, билось", - розповіла Еммі.

Батьки відвезли її до лікарні. Серед інших симптомів було відчуття сильного зневоднення, сплутаність свідомості, двоїння в очах, задишка, біль у грудях, запаморочення, тремтіння та головні болі. У лікарні виявилось, що кров'яний тиск Еммі захмарний. Дівчина розповіла лікарям про свічки, як задула їх перед сном. Виявилось, що вона отруїлась чадним газом. Пізніше дівчину під'єднали до кисню, вже за кілька годин вона почувалася краще.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти