StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Діє миттєво: автоінструктор назвав найкращий спосіб охолодити машину у спеку

2 липня 2024, 14:14оновлено 3 липня, 10:27
1109
Водії можуть зберігати прохолоду в салоні автомобіля, використовуючи звичайний предмет і розміщуючи його на своїх сидіннях у спекотну погоду.
Діє миттєво: автоінструктор назвав найкращий спосіб охолодити машину у спеку
Як швидко охолодити машину в спеку - автоінструктор назвала топ-метод / Колаж Главред, фото: скріншот із відео, ua.depositphotos.com

Водії можуть охолодитися за кермом за допомогою простого предмета з супермаркету. Інструктор з водіння Кейт, яка веде TikTok-канал @accelerate_with_kate, розповіла, що використовує в кожній поїздці предмет, спочатку створений для домашніх тварин.

Перед кожною поїздкою вона кладе самоохолоджувальні килимки для домашніх тварин на сидіння свого автомобіля, щоб допомогти собі та своїм учням влітку, повідомляє Express.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про лайфхаки із охолодження влітку з різних країн, рекомендуємо наш матеріал: Навіть при +40 за Цельсієм: чому хитрі німці не встановлюють кондиціонери.

відео дня

Цей простий інструмент можна придбати в зоомагазинах або в Інтернеті всього за кілька фунтів, що робить його доступним рішенням в умовах кризи вартості життя.

Відео було поширене в соціальній мережі TikTok, де його вподобали понад 1 800 разів і додали до закладок понад 100 акаунтів.

"Я купив ці самоохолоджувальні килимки для тварин. Ви можете покласти їх на спинку або на дно сидіння, і вони зберігають прохолоду", - зазначили користувачі у коментарях.

Потім Кейт додала в розділі коментарів: "Покладіть їх спочатку в холодильник, і вони чудові!"

Дивіться відео про те, як охолодити машину у спеку:

Самоохолоджувальні килимки для тварин не містять води, не потребують охолодження чи електрики.

Охолоджуючий килимок наповнений гелем і активується під дією ваги або тиску. Вони призначені для поглинання тепла тіла собаки, коли на нього тиснуть.

Однак один з користувачів TikTok висловив побоювання, що цей інструмент може мати зворотний ефект, якщо учасники дорожнього руху не використовуватимуть його належним чином.

@kezaa77 додав: "Не сідайте на них, вони слизькі і не дуже добре впораються з аварією, можливо, краще на спині".

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти