StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чим почистити дзеркала, щоб блищали: дуже простий, але ефективний спосіб

10 січня 2024, 11:13
379
Якщо у вас розводи на дзеркалі не відмиваються, спробуйте простий спосіб з перекисом водню і звичайною водою у пульверизаторі, які потрібно змішати.
Дзеркало
Як прибрати розлучення з дзеркала і відмити його до блиску / Скріншот YouTube

Багатьом господиням добре відомо, що помити дзеркала так, щоб не було розводів, вкрай непросто. Буває, навіть спеціальні засоби не допомагають відмити їх таким чином, щоб не було слідів. У такій ситуації виникає питання, чим почистити дзеркало у домашніх умовах і без використання побутової хімії. Ми розповімо, як це зробити досить швидко і легко.

Чим помити дзеркала без розводів у домашніх умовах

Щоб помити вдома дзеркала без розводів, не потрібно бігти в магазини побутової хімії за дорогими засобами. Вони не завжди бувають ефективними, навіть незважаючи на високу ціну. Достатньо швидко збігати в аптеку і купити перекис водню.

Приготуйте розчин для миття дзеркала

Беремо пульверизатор, наливаємо туди воду і перекис водню. Пропорція повинна становити приблизно 1:1. Розчин готовий і його можна використовувати.

відео дня

Висушіть дзеркала рушником

Після цього беремо і бризкаємо розчин на дзеркало і витираємо старою газетою або паперовими рушниками. Краще, щоб це були рушники, папір, а не тканинні ганчірки.

У підсумку ви відмиєте дзеркала до блиску, жодних розводів не буде. Такий спосіб можна використовувати і для миття вікон.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти