StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Невимовний фарт і ризики для здоров'я: гороскоп для Скорпіона на квітень

29 березня 2021, 20:46оновлено 4 квітня 2021, 09:28
Нездійсненні мрії Скорпіона в квітні раптом почнуть втілюватися в життя.
Невимовний фарт і ризики для здоров'я: гороскоп для Скорпіона на квітень
Скорпіон - щасливчик квітня 2021/ Анастасия Олейникова для Главреда

Квітень обіцяє бути блискучим місяцем для Скорпіона. У цьому місяці в його житті обов'язково відбудеться щось прекрасне. З одного боку, на Скорпіона чекатиме любов, з іншого – йому часто доводитиметься займатися буденними справами і нудною роботою. Однак по-справжньому втішитися Скорпіон зможе завдяки роботі, а також тому, що чимало його бажань почнуть виконуватися в якійсь рутинній сфері – чи то у подружніх стосунках, то чи в зароблянні грошей. Зрештою, Скорпіон отримає те, на що він дійсно заслуговує.

Скорпіон у квітні може зіграти в лотерею, оскільки висока ймовірність, що він ризикне, зробить ставку і виграє. Скорпіону можна і потрібно ризикувати – ризик буде виправданий.

Скорпіон у квітні буде стурбований міжособистісними, зокрема, романтичними, відносинами. Його закрутить вир почуттів, емоцій, сексуальності й любові. Всі думки і надії Скорпіона в цьому місяці постійно будуть повертатися до однієї заповітної мети – знайти другу половинку. Кульмінації подій у цьому питанні слід очікувати в першій і останній декадах квітня: сама доля буде дбайливо влаштовувати йому випадкові хвилюючі зустрічі та розмови.

Нездійсненні мрії у цей час почнуть раптом втілюватися в реальність. І казка для Скорпіона може стати реальністю.

Правда, при цьому є одна небезпека – Скорпіон може перевтомитися, особливо на роботі, надто високо оцінивши можливості свого організму. Тому йому слід приділити увагу своєму здоров'ю та самопочуттю. Також Скорпіону більше, ніж будь-кому іншому, потрібно вакцинуватися. Живучи в стані нірвани, Скорпіон у певний момент може відчути, що його енергетичний потенціал на нулі, через що він ризикує серйозно захворіти.

читайте такожГороскоп всіх знаків Зодіаку на завтра: підніжки від ворогів і захищені справиПорада Скорпіону: любіть, але не втрачайте голови! Замість любовних утіх протягом усієї ночі в якісь дні просто гарненько виспіться. Вам протипоказано в квітні ночами читати книги, дивитися кіно – загалом, будь-які нічні "бдіння". Висипайтеся!

Скорпіон може розраховувати на бонуси долі і в сфері ділових відносин, зокрема, на серйозне кар'єрне просування.

Для Скорпіонів, що працюють, дуже важливий період – середина другої і початок третьої декади квітня: в цей час слід проявляти обачність і бути дуже зібраними. З мрійливим поглядом у порожнечу краще не показуватися на очі керівництву, інакше це може зруйнувати багатомісячні зусилля по вибудовуванню шляху службового зростання.

читайте такожАтака коронавірусу і політична бомба: яким буде квітень 2021 року

Також парочка проектів, якими Скорпіон почне займатися на початку квітня, до середини місяця уже будуть завершені. Скорпіону все буде вдаватися в першу декаду місяця: складання іспитів, важливі поїздки, комерційні справи. В середині місяця він може досягнути частини поставлених цілей, зокрема, отримати посаду, до якої прагнув, або підвищення зарплати. Енергетичний потенціал з початку місяця буде високий, що допоможе реалізувати проекти, по ходу справи вирішуючи питання, що виникають.

Головне – енергетично не спустошити себе.

Скорпіону в квітні варто зайнятися ремонтом будинку або квартири, а також благоустроєм житла. Всі його вкладення окупляться, тому Скорпіон може купувати нерухомість у цьому місяці, особливо в другій його половині. Це сприятливий місяць, щоб змінити місце проживання або купити квартиру.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти