StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп Таро на 18-24 березня: Овен - конфлікт, Рак - нові справи

17 березня 2024, 12:54
Цього тижня Таро закликають Тельця попрацювати над своїми проникливими навичками.
Гороскоп Таро на тиждень
Гороскоп Таро на тиждень / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Better Life), freepik

Для всіх знаків зодіаку на тиждень з 18 до 24 березня карти Таро пророкують різне. Комусь фінансові проблеми, а комусь позитивні емоції.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: П'ятірка Мечів

Цього тижня вам рекомендується мудро вибирати битви. П'ятірка Мечів вказує на те, що в якійсь сфері вашого життя назріває конфлікт, і незабаром може статися протистояння. Коли це станеться, у вас може виникнути спокуса виграти суперечку за будь-яку ціну - але чи подумали ви, що це за ціна? Намагаючись довести свою правоту, ви можете сказати або зробити те, про що потім жалкуватимете, а також зіпсувати стосунки з іншою людиною (або людьми). Перш ніж вступати в бій, подумайте, як перемога в цей момент може призвести до довгострокового програшу.

відео дня

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Верховна жриця

Верховна жриця - це карта, перш за все, про інтуїцію. Цього тижня вас закликають попрацювати над своїми проникливими навичками, щоб відточити здатність чути внутрішній голос і отримувати повідомлення від свого несвідомого розуму. Ви вийшли з рівноваги в якійсь сфері свого життя? Ви не впевнені, що перебуваєте на правильному шляху в певній ситуації? Ця карта закликає вас зв'язатися зі своєю внутрішньою мудрістю, тому що відповідь, яку ви шукаєте, вже знаходиться всередині вас.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Сімка Пентаклів

Не здавайтеся поки що! Ваша карта цього тижня, Сімка Пентаклей, нагадує вам, що все, що варто мати, не може бути досягнуто відразу. Можливо, ви працювали над якимось проектом або сферою свого життя і поки що не отримали плодів своїх зусиль. Зрозуміло, що це стало для вас джерелом розчарування. Нагадайте собі, що це було нелегке завдання, і пишайтеся тими зусиллями, яких ви вже доклали. Можливо, ваші наполеглива праця і терпіння ще не окупилися, але скоро це станеться.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Ієрофант

Цього тижня ви можете виявити, що присвятили себе новій справі! Ієрофант - це карта, що представляє системи вірувань, традиції та інститути. Можливо, ви почуваєтеся загубленим, безцільним і потребуєте напрямку. Якщо ви подумували про те, щоб приєднатися до нової групи, зараз саме час! Опинившись в оточенні людей схожого складу розуму, ви зможете знайти ту спільність, якої вам так не вистачало. Ці союзники можуть стати потужним джерелом підтримки, поки ви вивчаєте особистість, якою стаєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Десятка Жезлів

Чи виникало у вас відчуття, що ви звалили на себе весь тягар світу? Десятка Жезлів визнає, що ви несете на собі непомірно важку ношу. Можливо, ви взяли на себе занадто багато, намагаючись досягти своїх цілей, і тепер вам необхідно попросити про допомогу або скоротити те, чому ви себе присвятили. Можливо, вам буде нелегко проковтнути цю пігулку, тому що в справу вступають гордість і небажання делегувати повноваження. Проте ви досягли точки, коли ваша здатність досягти мети опинилася під загрозою. Ви заслуговуєте на те, щоб насолоджуватися життям, тому попросіть про допомогу цього тижня.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Маг

Цього тижня вам пропонується розкрити свій потенціал! Маг усвідомлює, що весь світ знаходиться у вас під рукою, тому що у вас є все необхідне, щоб отримати бажане. Цього тижня вас закликають привести це потужне джерело внутрішньої магії у відповідність із вашими цілями - все дійсно може статися! Шукаєте нову роботу? Намагаєтеся зав'язати романтичний зв'язок? Намагаєтеся поліпшити свій грошовий потік? Не бійтеся йти до мети, адже зараз ви - машина для маніфестації!

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Лицар Мечів

Можливо, цього тижня вас уже ніхто не зупинить... але чи добре це? Лицар Мечів - це карта, що застерігає від того, щоб домагатися бажаного за будь-яку ціну. Так, амбіції - це добре, але тільки в тому випадку, якщо ви спочатку обміркували всі проблеми і наслідки. Перш ніж зробити свій крок, вивчіть усі змінні. Що ви отримаєте? Що ви можете втратити? Чи будете ви нехтувати оточуючими в гонитві за своєю метою? Розуміння тонкої грані між рішучістю й одержимістю може вберегти вас від можливих головних болів у майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Сила

Карта "Сила" сигналізує про те, що у вас є внутрішня стійкість, необхідна для того, щоб витончено впоратися з важкою ситуацією у вашому житті. Легко загубитися в емоціях, таких як гнів, смуток, страх або сором, але цього тижня вас закликають піднятися над ними і зберігати спокій у важку хвилину. Не дійте, керуючись низинними інстинктами. Натомість прийміть свою більш жалісливу сторону, яка прощає. Це дасть вам змогу стати мовчазним воїном, який контролює не тільки себе, а й ситуацію.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Туз Мечів

Настав момент прориву! Туз Мечів сигналізує про те, що туман розсіюється, і цього тижня ви знаходите велику ясність розуму. Вам може здатися, що ви дивитеся на світ через абсолютно нову лінзу, яка допоможе вам подолати шум і дістатися до суті питання. Ситуація не така, якою здається? Хтось обманює вас? Ви обманювали себе? Вам надається можливість прояснити ситуацію і побачити все як є.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Двійка Пентаклів

Цього тижня ви дізнаєтеся, що життя - це балансування! Двійка Пентаклей символізує досягнення гармонії з протиборчими силами. Останнім часом вас кличуть у різні боки? Ваші бажання і потреби суперечать одне одному? Робота забирає час у вашого особистого життя або навпаки? Ця карта хоче, щоб ви зробили крок назад і визначили, де ваші пріоритети. Зрозумівши, куди ви хочете витратити свій час і енергію, ви зможете знайти рішення, яке забезпечить вам довгостроковий успіх у всіх сферах вашого життя.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Суд

Можливо, ви стоїте на порозі ухвалення рішення, яке матиме довгострокові наслідки! Ви вже давно перебуваєте на роздоріжжі, не знаючи, яким шляхом піти. Карта "Суд" знає, що найкращий вибір приходить в результаті ідеального поєднання голови і серця. Для цього вам доведеться звернутися до свого минулого, щоб дізнатися, які уроки ви винесли, але також ви маєте зв'язатися зі своїм внутрішнім "Я" і прислухатися до того, що намагається підказати вам ваша інтуїція. Це тиждень ухвалення рішення - і у вас уже є все необхідне для цього.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Двійка Кубків

Двійка Кубків говорить про те, що цього тижня для вас на першому місці буде партнерство. Це може бути романтичне партнерство, а може бути щось, що ви побудували з платонічним або професійним союзником. Навіть якщо ваші стосунки з цією людиною перебувають на ранній стадії, вони здатні перерости в щось, що принесе вам обом користь у довгостроковій перспективі. Витратьте час на розвиток цих стосунків зараз, одночасно радіючи з того, що ваші об'єднані сили і взаємне захоплення приведуть вас обох далеко.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти