StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сніданок "вогонь": навіщо додавати імбир до ранкової трапези

17 березня 2021, 20:46
Імбир допомагає не тільки від застуди, а й від різних станів.
імбир
Імбир на сніданок може стати відмінним рішенням / Фото pixabay.com

Хоча сніданок є найважливішим прийомом їжі протягом дня, іноді він може бути повторюваним і нудним. Якщо у вас немає імбир.

Цей універсальний суперпродукт має безліч переваг для здоров'я, від лікування нудоти до зменшення м'язового болю. Але що робить його дійсно супер? На нього простіше покластися, ніж на будь-який інший суперпродукт, і його легко додати в будь-який прийом їжі протягом дня.

Незалежно від того, чи хочете ви приховати пікантний смак вершковим маслом або дозволити йому пробудити ваші почуття, коли ви п'єте каву, імбир може принести вашому ранку дивовижний і неповторний смак.

читайте такожІмбир для схуднення: вчені вказали на " підводні камені"

Ось кілька способів отримати користь від імбиру в своєму сніданку.

1. Приправте ранкову чашку кави

Кава та імбир складають один потужний дует, який бореться з вільними радикалами, особливо тому, що кава є одним з найбільших джерел антиоксидантів у світі.

Щоб ранковий суперпродукт підбадьорював, просто додайте мелений імбир в свою чашку (до 1 чайної ложки на чашку) або спробуйте приготувати Єменський напій кішр. Цей традиційний Близькосхідний імбирний кави не тільки пряний і смачний, але і допомагає травленню.

2. Імбирний чай для щоденної дози вітаміну С

Імбирний чай-популярний напій для зігріву холодними зимами. Це не тільки тепло і заспокоює, але і може допомогти заспокоїти розлад шлунка. Чашка цього гострого чаю вранці буде особливо корисна для зняття нудоти, заколисування або ранкового нездужання, викликаного вагітністю.

Ви можете легко приготувати імбирний чай в домашніх умовах, натерши імбирний корінь і залишивши його в киплячій воді протягом 10 хвилин. Додайте цукор за смаком. Або знайдіть імбирний чай в магазинах.

3. Нанесіть трохи імбирного джему на печиво

У коморах часто повно фруктових джемів, але пробували коли-небудь імбирне варення? Можливо, це не найкорисніший для здоров'я варіант, але, безумовно, більш здоровий варіант. Незалежно від того, купуєте ви його або робите самостійно, імбирне варення прекрасно підійде для тостів або печива.

Порада від професіонала: тим, хто дотримується дієти з низьким вмістом цукру, ви також можете подрібнити імбир і додати його в масло. Це може стати вашою новою улюбленою справою, особливо якщо ви любите куленепробивну або вершкову каву.

4. Замініть кленовий сироп більш пікантним

Американська компанія створила органічний імбирний сироп як творчу альтернативу сиропу для млинців. Цей смачний сироп, що складається всього з двох інгредієнтів, смачний при використанні в напоях, випічці, вівсянці, млинцях і вафлях.

Ви також можете легко приготувати імбирний сироп в домашніх умовах, обережно кип'ятячи інгредієнти протягом 30 хвилин і процідивши суміш через сито або сито для отримання більш гладкої текстури.

5. Спробуйте боул з протизапальною дією

Чаша хрусткою, багатою клітковиною мюслі-завжди легкий вибір на сніданок. Але додавання ароматної, пряної імбирної мюслі в суміш зробить її ще краще!

Натерти на тертці 1 см імбиру і змішати його з медом або розтопленим кокосовим маслом, потім скропити їм миску для сніданку. Щоб отримати супер-поживну дозу, спробуйте гранолу з суперпродуктів.

Додавання імбиру в миску для ранкового сніданку дає серйозні протизапальні властивості, особливо для людей з ревматоїдним артритом.

6. Додайте імбирний сік в коктейлі (або мімози!)

Щоб освіжити ранковий напій, спробуйте пробуджує кишечник імбирний сік. Імбирний сік відмінно підходить для приготування різних страв, таких як печеня і заправки для салатів. Він включає в себе безліч переваг для здоров'я, від прискорення метаболізму до природної боротьби з бактеріями. Він також особливо ефективний для зняття болю, менструальних спазмів і хворобливих відчуттів, викликаних фізичними вправами.

Якщо імбирний сік сам по собі занадто міцний, додайте трохи в ранковий смузі або протеїновий коктейль після тренування.

7. Додайте його в випічку на сніданок

Звичайно, імбир використовується в популярній випічці-наприклад, в імбирних пряниках, імбирних пластівцях, пряниках і пирогах з імбиром. Але ви можете покластися на імбир і в випічці на сніданок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти