StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наймодніший і найгарніший осінній манікюр на короткі нігті - фото

4 листопада 2020, 23:05
Осінь виткана з золота. І нехай листя на деревах з кожним днем все менше, можна сміливо додати блиску на свої нігті.

Короткі нігті вже давно стали еталоном стилю. Уже в минулому ті часи, коли короткі нігті асоціювалися з образом замученої життям жінки, у якої немає часу на себе. По-перше, багато жінок раптово припинили йти на прив'язі "штучної краси", яка вимагає постійного коригування. По-друге, це загальний тренд.

Крім того, у 2020 році під час жорсткого карантину багато хто зіткнувся з тим, що треба було щось робити з нігтями самостійно. Так кожна жінка отримала нагоду переглянути своє ставлення до коротких нігтів і відточити свою майстерність у манікюрі - в нашому матеріалі "Сонний" манікюр - як зробити гарний манікюр в домашніх умовах детально розказано про це.

відео дня

Манікюр на короткі нігті на осінь 2020 - це різноманіття усіляких відтінків, які наповнюють життя теплом і радістю. Тільки не думайте, що для створення манікюру на коротких нігтях досить лише пофарбувати нігті лаком. Звичайно, можна піти і цим шляхом, і такий манікюр теж заслуговує на увагу.

До того ж стилісти створили безліч оригінальних дизайнів нігтів, які виглядають приголомшливо.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші варіанти дизайну манікюру на короткі нігті в сезоні осінь 2020 - у нашій фотогалереї ви знайдете свіжі зразки для натхнення.

Модний осінній манікюр 2020 на короткі нігті - на що звернути увагу

Червоно-чорний манікюр осінь 2020 на короткі нігті

Якщо хочете виглядати стильно цієї осені, візьміть червоний і чорний лаки, і творіть! Ви можете зробити розкішний манікюр градієнт, коли червоний колір плавно переходить в чорний. Також можна кілька нігтів пофарбувати чорним лаком, а кілька червоним.

Осінній манікюр на короткі нігті 2020
Осінній манікюр на короткі нігті 2020 / Instagram

Гарний манікюр на короткі нігті з фольгою

Осінь виткана з золота. І нехай листя на деревах з кожним днем все менше, можна сміливо додати блиску на свої нігті. Можете зробити акуратний нюдовий манікюр, а кілька нігтиків легенько прикрасьте фольгою. Крім того, гліттер виходить на арену – можна додати сяйва коротким нігтям, пофарбованим будь-яким лаком.

Осінній манікюр на короткі нігті 2020
Осінній манікюр на короткі нігті 2020 / Instagram

Французький манікюр на короткі нігті

Френч на коротких нігтях виглядає дуже ефектно. Пофарбуйте нігтьову пластину світлим лаком, а "посмішку" - тим кольором, який більше подобається. Крім того, класичний френч на коротких нігтях теж виглядає приголомшливо. Тільки не намагайтеся такі нігті чимось прикрашати - вони і без цього надзвичайні.

Осінній манікюр на короткі нігті 2020
Осінній манікюр на короткі нігті 2020 / Instagram

Матовий манікюр на короткі нігті

Знайте, у 2020 році модний Олімп підкорили лаки з ефектом оксамиту, тому якщо хочете лаконічний манікюр, створюйте матовий. Зверніть увагу на модні цього сезону кольори – смарагдовий, бордовий, синій, чорний, оливковий, гірчичний і бежевий.

Осінній манікюр на короткі нігті 2020
Осінній манікюр на короткі нігті 2020 / Instagram

читайте такожВеликий французький манікюр - найстильніший френч на осінь 2020Але якщо вам до душі класика, то тут підказки не потрібні – вибирайте лак, який найбільш вдало відповідає тому, що ви відчуваєте всередині, і просто пофарбуйте нігті. Але все ж крихітна деталь додасть вашим нігтям родзинки - геометрична фігура, лінія, крапка або абстрактний малюнок не завадять. Вийде яскравий манікюр на короткі нігті!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти