StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Незвичайні туфлі на масивній підошві вриваються в моду на весну-літо

9 лютого 2021, 20:10
Жіночі лофери 2021 пішли далеко від тих класичних варіантів, які всі ми звикли бачити й носити в теплу пору. Зараз у моді туфлі на тракторній підошві.

Після того, як торік черевики на високій підошві оселилися на вершині моди й викликали справжній фурор серед шанувальників стильного взуття, цілком логічною можна назвати появу у сезоні весна-літо 2021 лоферів на такій же підошві. Тому сьогодні ймовірніше для вас не стане сюрпризом те, що ваші улюблені туфлі на масивному каблуці без шнурків, прикрашені ефектним напівкруглим швом, виглядатимуть трохи грубо і нетрадиційно.

відео дня

Але якщо в повсякденній метушні ви пропустили цей яскравий тренд, який все ще актуальний, то подробиці можете знайти в нашому матеріалі У моді бойові чоботи й черевики з мікросумкою: з чим носити найгрубіше взуття 2021.

Однак весна вже йде нам назустріч, і саме час подумати про те, в чому ми її зустрінемо і підемо на свій перший легкий моціон залитими сонцем вулицями. Ідеальним варіантом стануть саме лофери на тракторній підошві, адже вони модні, зручні й шалено привабливі: ви навіть не уявляєте, як привертають увагу туфлі, які виглядають дуже незвично!

Звісно, лофери 2021 пішли далеко від тих класичних варіантів, які всі ми звикли бачити й носити в теплу пору. Купивши одного разу пару, лофери вірою та правдою могли служити нам кілька сезонів поспіль. Але цього весняно-літнього сезону для того, щоб виглядати модно, ваші лофери мають бути на масивній підошві, схожій на гусениці танка.

Модні лофери 2021 / Instagram
Модні лофери 2021 / Instagram

Попри те, що цей тренд був очікуваним, все ж він новий, а це означає, що протягом найближчих кількох років модні жіночі лофери будуть неодмінно на товстій підошві. Цей момент мають врахувати ті, хто шукає взуття, в яке можна вигідно вкласти гроші й потім довго насолоджуватися покупкою.

Ці дивовижні туфлі з 40-х з англійським шармом у 2021 році дуже схожі на чоловіче взуття, але в плані поєднання з одягом жодних змін не відбулося. Ви можете сміливо носити лофери з джинсами, широкими штанами, мініспідницями і пишними сукнями.

читайте такожБосоніжки на "котячих" підборах і сабо повертаються в моду на весну-літо: фотоМи зібрали для вас фотогалерею модних лоферів весна-літо 2021 з Instagram – обов'язково подивіться її не стільки для розуміння трендів, скільки для натхнення, адже вони чудові, незвичайні й напрочуд гарні.

Модні лофери 2021
Модні лофери 2021 / Instagram

І ще. Багато хто лофери називає мокасинами. Це так склалося традиційно. Але насправді лофери та мокасини мають принципову відмінність - у мокасинів підошва м'якіша і нема масивних підборів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти