Що буде з доларом: експерт дав прогноз курсу на тиждень

1 липня 2020, 14:08
Експерт Вадим Іосуб спрогнозував, як буде коливатися курс долара до гривні.
Долари
Експерт дав прогноз курсу долара на тиждень/ УНІАН

Протягом найближчого тижня аналітики та експерти фінансового ринку очікують незначне зростання курсу долара США до гривні.

Про це повідомляє портал Факти з посиланням на прогноз старшого аналітика компанії Альпарі Вадима Іосуба.

"За минулий тиждень курс долара до гривні незначно виріс на всіх сегментах валютного ринку на 0,1−0,3%, Попит і пропозиція долара на міжбанку, за даними компанії "Укрділінг ", за цей же час зросли з 26,58−26,60 грн до 26,66−26,68 грн (+0,3%). Середні курси купівлі і продажу готівкового долара в банках за тиждень виросли з 26,55 -26,75 грн до 26,57−26,76 грн (+0,1%). При цьому різниця між середнім продажем і середньою покупкою збереглася на рівні 0,8%. [...] Долар на міжбанку може торгуватися через тиждень поблизу 26,7−26,8 грн, а готівковий долар у банках — близько 26,6−26,8 грн.

відео дня

читайте такожНічому радіти: у Мінфіні приголомшили прогнозом щодо курсу долару до кінця року

Нагадаємо, раніше колишній голова і головний економіст банку Morgan Stanley Asia, а нині ‒ старший науковий співробітник Єльського університету (США) Стівен Роуч заявив про те, що розмір внутрішніх заощаджень у США, ймовірно, призведе до рекордних розмірів дефіциту рахунку поточних операцій і значного зниження вартості долара.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти