Суд заарештував Кожару за підозрою у вбивстві Старицького

27 березня 2020, 15:15
Леоніду Кожарі призначили заставу в 14 мільйонів гривень
Леонід Кожара заарештований
Леонід Кожара заарештований / фото: podrobnosti.ua

Суд обрав запобіжний захід для колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари, якого підозрюють у вбивстві олігарха Сергія Старицького. Так, екс-главу МЗС заарештували в залі Шевченківського суду Києва.

Зазначається, що суд обрав запобіжний захід Кожарі у вигляді утримання під вартою на термін до 25 травня. При цьому йому визначили заставу в сумі 14 мільйонів гривень

Варто відзначити, що Сергія Старицького в ніч на 22 лютого знайшли в будинку з вогнепальним пораненням з нагородного пістолета екс-міністра.

відео дня

Кожара був міністром закордонних справ України з 24 грудня 2012 року до 23 лютого 2014 року, також 19-му головою ОБСЄ.

Як раніше повідомляв Главред, дружина дипломата зізналася в злочині, яке сталося випадково. 25 березня Марина Козерод зізналася у скоєнні кримінального злочину, який є казусом, тобто не залежала від її волі. При цьому прокурори вказали, що такої заяви ще не отримували.

Також відзначимо, 25 березня колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою в умисному вбивстві, повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко.

За версією сторони обвинувачення, 21 лютого Кожара Старицький вживали алкоголь, після чого у них виник особистий конфлікт. Після бійки Кожара спочатку в потилицю вдарив бізнесмена, а після вистрілив йому в око.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти