Прогноз на березень-2022 від астролога Влада Росса: чого чекати на початку весни

25 лютого 2022, 07:06
Гороскоп на березень попереджає про декілька речей, яких слід остерігатися цього місяця.
Астролог Влад Росс розповів, чого чекати в березні 2022-го
За прогнозом астролога Влада Росса, березень-2022 буде сприятливим і позитивним / фото ua.depositphotos.com

Гороскоп на березень 2022 року – сприятливий. Загальний фон першого місяця весни хороший, незважаючи на те, що 2 березня відбудеться "парад планет". До кінця місяця планети розійдуться, і гнітюча ситуація, відчуття неминучості вторгнення, а також інших складних ситуацій поступово стануть розсіюватися. Тому після "параду планет" думки стануть більш ідеалістичними, а страхи розвіються.

На початку березня складеться сприятливий аспект Сонця до Урану, і саме Уран зможе перевернути ситуацію, замінивши напруженість полегшенням. Ця комбінація планет принесе сприятливі зміни, які, можливо, не будуть кардинальними, але будуть глобальними, торкнуться всього світу.

5-13 березня складеться сприятливий аспект Сонця і Юпітера, а також поєднаються Марс і Венера в знаку Водолія. Ці комбінації в першій половині місяця створять передумови для виконання всіх заповітних бажань, реалізації задумів і планів. Головне – не лінуватися і не втратити шанс, адже, швидше за все, більше в цьому році такої шикарної можливості не буде. Правильно скориставшись ситуацією, ми отримаємо можливість насолоджуватися життям, удачею і романтикою.

відео дня

Дві важливі події місяця: 2 березня – поява молодика, 18 березня – повний місяць. Після повного місяця все енергія нерозуміння, напруженості і складних ситуацій почне розсіюватися, і встановиться більш сприятливий фон.

Саме після 18 березня ми зможемо забути про загрозу війни. Ближче до цієї дати Зеленський і Путін зустрінуться, і, цілком імовірно, що буде підписаний, умовно кажучи, "Стамбул-1" або "Анкара-1" замість Мінських угод.

З 10 березня Меркурій переміститься в Риби. Меркурій буде впливати на мислення, інтелект, логіку, сприйняття інформації, управління фінансами. Про приземлені речі в цей час не буде й мови. Після 10 числа будуть народжуватися геніальні вчені, музиканти, мислителі, в тому числі на світ може з'явитися великий гуру – так відбувається завжди, коли Меркурій потрапляє у водну стихію.

Таке розташування Меркурія буде вкрай сприятливим для творчої діяльності. Цей час варто використовувати, щоб розкласти по поличках важливі ідеї, якими багато хто буде фонтанувати.

З іншого боку, Меркурій у Рибах не дасть мислити чітко і ясно, тому слід бути обережнішими при вирішенні фінансових питань у період із 10 до 27 березня, поки Меркурій не перейде в Овна. В цей час краще не підписувати важливих домовленостей, якщо в них немає конкретики і чітких ідей. Крім того, якщо виникне ситуація, коли буде потрібно прийняти важливе рішення, в голові може "закружити рій метеликів". Іншими словами, в цей час потрібно сім разів відміряти і лише один раз відрізати.

Шахраї будуть процвітати в цей період, користуючись довірливістю людей.

Також пильної уваги потребуватиме документація. 10-27 березня – не найкращий час для укладання важливих угод.

читайте такожКлюч до багатства: астролог розповів, що заважає і що допомагає розбагатіти кожному знаку зодіаку

27-31 березня Меркурій буде підштовхувати до спілкування. Події будуть спонтанними і несподіваними. У цей час варто починати нові бізнес-проекти і проводити важливі зустрічі, але при цьому важливо зберігати душевну рівновагу. Буде тільки два шляхи – або ігнорувати, або шукати компроміс у взаєминах із діловими партнерами і близькими людьми. Спроба довести свою думку на підвищених тонах ні до чого доброго не призведе, і більшість таких розмов будуть порожніми і безрезультатними. Розум у цей час повинен превалювати над почуттями і емоціями.

Гороскоп на кінець місяця, 27-31 березня, говорить про можливість сенсацій, гострих ситуацій, помилкових чуток і конфліктів, що несподівано будуть спалахувати, особливо між сусідами.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

12 березня на нас чекає вкрай сприятливе поєднання Венери і Марса з Білим Місяцем. 10-14 березня – прекрасний час для зміцнення любовних взаємин, а також налагодження більш тісних контактів із партнерами.

21-24 березня Сонце буде поєднуватися з Нептуном, що дасть творчий порив, політ фантазії. Одним словом, це буде благословенний час. Але буде великий ризик того, що кожного можуть обдурити, тому краще не підписувати жодних важливих контрактів, документів, не укладати угод – затуманеність свідомості буде заважати прийняттю вірного рішення.

Названі дати також є прекрасним часом для шахраїв, але найгіршим – для їхніх жертв і довірливих людей.

Для того, щоб далекі поїздки і любовні романтичні зустрічі були вдалими, їх потрібно здійснити 27-29 березня. Це дуже сприятливі дні для романтичних подорожей і різного роду поїздок, особливо в гори і на острови.

читайте такожАстролог назвав знаки зодіаку, зациклені на своїй зовнішності

ДТП і нещасні випадки в дорозі можливі на початку березня, коли Меркурій поєднається з Сатурном, тобто 1-6 березня. У ці дні краще не їздити на машинах і не літати на літаках. Це поєднання планет відбудеться у Водолії – в повітряному знаку, а, значить, якісь літаки на початку березня можуть не долетіти до пункту призначення і розбитися.

Що ж стосується небезпеки війни, то, якщо Путін і наважиться напасти на Україну, то це може статися тільки поблизу 8 березня. Під час поєднання Меркурія і Сатурна він цілком може створити щось мерзенне.

В цілому, на нас чекає сприятливий березень – позитивний і творчий. Все творче, що буде розпочато в цей час, отримає розвиток і прекрасне продовження. Тому можна запускати шоу, створювати музичні групи, ставити вистави тощо.

читайте такожАстролог розповів, що вважають найважливішим у житті різні знаки зодіаку

Крім того, при одночасному входженні Марса і Венери в Водолія буде прекрасний час, щоб організовувати неформальні зустрічі, тому з 6 числа і до кінця місяця буде чудовий період для великих творчих об'єднань, дружніх колективів, участі. Все, за що не візьметеся, буде вдаватися. До того ж, це гарний час, щоб знайти свого супутника або супутницю життя.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти