Гороскоп на жовтень-2022: загроза ядерного удару по Україні і нові чудеса ЗСУ

1 жовтня 2022, 16:06оновлено 2 жовтня 2022, 23:40
Чого в жовтні чекати в фінансових і любовних справах – про це та багато іншого в астрологічному прогнозі на місяць від Влада Росса.
Влад Росс попередив про небезпеки жовтня-2022
Астролог Влад Росс розповів, що можна і чого не можна робити в жовтні-2022 / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Жовтень 2022 року буде примітний безліччю астрологічних подій, тому обіцяє бути досить насиченим періодом. Хоча далеко не всі справи варто планувати на цей місяць.

Другий місяць осені буде пов'язаний із серйозною небезпекою – можлива ядерна російсько-українська криза. Такий лякаючий прогноз пов'язаний із тим, що Плутон, символ ядерної війни, стає директним, і найнебезпечнішим виправдано вважається момент, коли ця планета розвертається. А відбуватиметься це, до речі, якраз поблизу дня народження Путіна – 7 жовтня. Тому цього місяця Путін цілком може особливо активно розмахувати "ядерною палицею", шантажувати Україну і Захід, а поблизу дня свого народження може надумати угробити планету.

Найнебезпечніший у цьому плані період – 6-12 жовтня.

У жовтні-2022 одразу чотири планети виявляться статичними, а це також обіцяє вкрай небезпечний період для Землі.

Статичний Меркурій. 30 вересня – 4 жовтня. Це буде найгірший час для поїздок, підписання контрактів, важливих покупок, придбання нерухомості. Меркурій у цей період буде змінювати рух із ретроградного на прямий і кілька днів перебуватиме в завислому стані.

Якраз на ретроградному Меркурії, а також на Місяці без курсу Путін оголосив мобілізацію в Росії. Однак у Путіна з цією затією нічого путнього не вийде, як і у тих людей, які до 4 жовтня будуть що-небудь підписувати.

У ці дні буде відчуватися уповільнення або зупинка всіх процесів. Транспорт буде спізнюватися, тому в цей час не варто вирушати в дорогу. Люди будуть гальмувати, робити більше помилок. Складніше буде отримувати і передавати інформацію. Це час невдалий для важливих починань, особливо що стосуються переговорів, торгівлі, закупівель.

Статичний Марс. 28 жовтня – 2 листопада. Марс стане ретроградним у ніч із 30 на 31 жовтня. У цей час війна стане менш кривавою. Та й взагалі, після статичності Марса буде можливість зупинити війну. Жовтень може стати останнім місяцем лютої війни, і він відзначиться великим наступом української армії і досягненням важливих цілей.

Особливо великий шанс закінчити війну в середині листопада. Це може вирішитися на острові Балі, де проходитиме саміт G20, куди, ймовірно, прилетить цей пацієнт палати №6 Путін. У будь-якому випадку, Сі Цзіньпін уже чітко дав зрозуміти Путіну, що потрібно завершувати. От тільки Путін із дуру подумав, що потрібно завершувати і бахнути ядерною зброєю. І біда в тому, що зірки будуть йому сприяти в цій божевільній ідеї.

Для бізнесменів цей період поганий, і їм у названі дати варто призупинити будь-яку підприємницьку діяльність, інакше вони можуть зазнати фіаско. У будь-якому випадку, їхні дії не дадуть потрібного результату.

Статичний Сатурн. 19-27 жовтня. У цей період статичності Сатурна не варто починати нічого серйозного, бо це може несприятливо відбитися на репутації і розвитку справи. Час невдалий для переходу на нову роботу. Тому не варто змінювати рід діяльності в останню декаду жовтня. Також це невдалі дні для початку важливого проекту, будівництва. В принципі, все те, що повинно мати серйозні перспективи, в останню декаду жовтня починати не варто, і закладка фундаменту ні до чого не призведе. Можуть виникати серйозні перешкоди в будь-яких справах.

До речі, це найкращий час для знищення вертикалі влади Путіна.

Статичний Плутон. 4-13 жовтня. Як ми вже говорили вище, існує серйозна небезпека застосування тактичної ядерної зброї Росією. Тому всім, хто знаходиться у Львові, Києві, Дніпрі та особливо Миколаєві, я б рекомендував виїхати з міст у невеликі населені пункти. Також велика ймовірність ядерного удару по Польщі, особливо по Варшаві.

Також Плутон пов'язаний із фінансами і глобальними, масовими процесами. У цей період не рекомендується ухвалювати серйозні рішення, пов'язані з грошима, інвестиціями, великими кредитами, а також оформляти страховку і вступати в спадщину. Час невдалий для ризикованих фінансових проектів та інвестицій, проте він сприятливий для того, щоб розрахуватися з боргами.

Незважаючи на те, що багато подій місяця будуть затягнуті через статику Сатурна і Плутона, жовтень ознаменується швидким наступом української армії і звільненням Херсона, а також наступом на Мелітополь. Після цього ми можемо звільнити весь південно-східний напрямок, аж до Маріуполя, дістатися до Луганської області і оточити Донецьк. Принаймні зірки сприяють цьому. Жовтень буде вражаючим у сенсі дій ЗСУ.

Така велика кількість статики вказує на те, що на нас чекає період зупинки і осмислення важливих речей.

11-29 жовтня Меркурій буде проходити по Терезах, і вони стануть королями цього сезону. В цілому, Меркурій у Терезах створить період душевного спілкування і контактів. Знайомства будуть зав'язуватися набагато швидше, ніж зазвичай, а люди будуть більше тягнутися до легкого цікавого спілкування. Період Меркурія в Терезах часто відзначається різного роду культурними заходами: виставками, виставами тощо.

Це найкращий час для корисних контактів, зв'язків, партнерської діяльності. Найпродуктивніше бізнес-партнерство може народитися саме в цей період.

Молодик у Терезах, який був 26 вересня, впливатиме на першу половину жовтня. Буде можливість подумати про відносини з людьми, в тому числі з діловими партнерами, переглянути свої взаємини з близькими і партнерами по шлюбу.

У першій половині місяця завдяки молодику в точній опозиції з Юпітером будуть зберігатися завищені очікування, і молодик навчить позбавлятися від цих очікувань і не навішувати ярликів.

У жовтні важливо не ідеалізувати партнерів, не впадати в залежність від них. Залежність буде проявлятися в тому, що ви будете пов'язувати своє благополуччя тільки з перебуванням поруч із партнером. Залежність у відносинах не принесе великого щастя, рано чи пізно настане розчарування, коли очікування перестануть виправдовуватися. Перша половина місяця буде сприяти тому, щоб навчитися позбавлятися від залежності у відносинах. Добре в першій половині жовтня слухати партнера, розмовляти з ним, але не додумувати за нього те, чого насправді немає, і не вимагати щохвилинної присутності у вашому житті. Також це не найвдаліший час, щоб давати обіцянки і вірити їм.

Під впливом молодика в першій декаді місяця у вашому житті можуть з'явитися нові люди та відносини. Це хороший період для спілкування, розміщення реклами. Особливо після закінчення ретроградності Меркурія після 5 числа. У цей час можна буде зустріти другу половину.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Повний Місяць – 9 жовтня, 23:55. Повний Місяць буде в Овні. З'явиться можливість знайти баланс між особистими потребами і бажаннями партнерів. Місяць в Овні часто означає імпульсивність, різкість, зайву активність. Однак аспекти в точці повного Місяця виключно позитивні. А великий трин, до якого потрапляє Сонце, натякає на те, що енергія цього повного Місяця не буде напруженою. У період повного Місяця можна буде побачити кульмінацію своїх дій і рішень.

У другій половині місяця буде добре підбити підсумки того, що вам вдалося домогтися. Коли Місяць почне спадати після 9 жовтня, буде завершуватися і певний етап у вашому житті. У цей повний Місяць добре буде подумати про те, наскільки швидко ви рухалися до своїх життєвих цілей, чи потрібно вам уповільнити темп або додати швидкість.

Цього місяця можна діяти імпульсивно. Місяць в Овні завжди дає можливість що-небудь швидко і з наскоку вирішити. Якщо ви давно тримали в голові якусь важливу ідею, то після 9 жовтня може з'явитися велика рішучість її реалізувати.

Сонце в Терезах буде підказувати, що потрібно працювати над своїми партнерськими відносинами. Після 9 жовтня можна вирішувати ті питання, які вас давним-давно хвилювали. Цього місяця з'явиться необхідність ухвалити якесь важливе рішення, наприклад, запропонувати руку і серце або ділове партнерство.

Сонячне затемнення. 25 жовтня, 13:48. 25 жовтня розпочнеться черговий коридор затемнень, який завершиться місячним затемненням 8 листопада. Затемнення відбудеться на фінансовій осі Телець – Скорпіон, тому буде переглядатися фінансове підґрунтя цінностей усього світу. Також у нас на порозі осіння фінансова криза. Затемнення буде на південному вузлі, а, значить, стануть актуальними питання, вирішувати які доведеться не самостійно, а спільними зусиллями з кимось, особливо з людьми з минулого.

У цей час можуть відкриватися якісь раніше приховані для нас речі, особливо в фінансових питаннях, оскільки затемнення буде мати місце в знаку Скорпіона. Сонячне затемнення може принести різні фінансові події зі знаком плюс або мінус. Це час переосмислення і змін у справах, що стосуються загальних фінансів, спадкових питань, позик і боргів.

Вплив затемнення на Російську Федерацію проявиться в тому, що там почнуться масові протести. Наближення цього затемнення відчувається вже зараз, ми це бачимо по протестах у Дагестані, стрільбі в школі Іжевська тощо. Особливо яскраво це буде проявлено 24-26 жовтня. У цей час можуть початися незворотні процеси руйнування путінської вертикалі влади. Можуть розгорітися протести по всій Росії проти "могилізації", коли з України повалять трупи загиблих російських солдатів.

Ділова активність

Оскільки чотири планети будуть статичними в жовтні, цього місяця в усьому проявляться дві речі – уповільнення і компроміс. У цілому, жовтень-2022 – це час гальмування і перегляду. Тому місяць, особливо його другу половину, не можна назвати вдалим для серйозних бізнес-починань, нових проектів.

У жовтні не слід ризикувати фінансами, а також краще повернути борги і розрахуватися за кредитами.

До кінця місяця в діловій активності може наступити раптове уповільнення. Тому деякі питання краще відкласти хоча б до моменту, коли Марс подолає період статичності. Тобто тільки після 2 листопада можна буде займатися різними бізнес-питаннями.

Раджу запасатися терпінням і планувати справи з урахуванням ретроградності Марса, тобто до 30 жовтня потрібно встигнути вирішити важливі бізнес-справи, тому що далі все буде стагнувати, і торгівля може різко сповільнитися в листопаді.

Взагалі, ретроградним Марс буде досить довго – з 30 жовтня по 13 січня 2023 року. Саме в цей період у нас є всі шанси "заморозити" війну, особливо в листопаді-грудні.

Марс, планета війни, буде в квадраті до Нептуну, планети фанатиків, 12 жовтня. Тому 11-13 жовтня багато кому буде "зривати дах", і своє слово може сказати ядерна зброя. Цей транзит буде впливати на більш тривалий період – 8-15 жовтня. Він може принести різного роду неприємності, непорозуміння, активізацію шахраїв. Розкриється непрофесіоналізм і різного роду обмани. Будьте обережнішими з будь-якими справами в ці дні, перевіряйте роботу інших, не довіряйте неперевіреним партнерам. Енергетично ці дні не дуже наповнені. У ці дні небезпечно починати важливі бізнес-проекти. Складно буде проводити ділові переговори, приходити до компромісів. Тому не чекайте будь-яких чудес у цей час.

18 жовтня Марс буде в тригоні до Сонця – це сприятливий транзит. Він дає надію на те, що проблеми вдало вирішаться. З'явиться більше ентузіазму, енергії, піде набір хорошого ресурсу. Тому 17-19 жовтня вирішення важливих справ у бізнес-партнерстві буде найбільш вдалим.

Ще один хороший аспект – Марс у тригоні до Меркурія – чекає на нас 27 жовтня. Незважаючи на статичність планети, в цей час збільшиться інтелектуальна активність, звідусіль буде приходити безліч інформації. Тому 26-28 жовтня можуть дозріти хороші плани і вдасться вирішити важливі питання.

Гроші

Що стосується фінансових тем, то статичність Плутона може давати гальмування і затримку у вирішенні серйозних фінансових питань поблизу 9 жовтня. Це невдалий час для великих кредитів або інвестицій. Взагалі, світова фінансова система може впасти поблизу розвороту Плутона. Тому не дивуйтеся, якщо в цей час відбудеться обвал ринку цінних паперів і цін на нафту. Взагалі, Плутон пов'язаний із енергетикою. Тому вересень – це останній місяць із великими ці нами на газ. Все це завалиться в жовтні.

Венера, планета фінансів, буде частину місяця рухатися знаком Терези – з 29 вересня по 23 жовтня. А Терези – це знак сили Венери. У період цього транзиту люди охочіше укладають договори і йдуть на компроміси, гроші витрачаються легко і без жалю, особливо на те, що приносить естетичне задоволення. Тому після статичності Меркурія, після 5 жовтня, і до 23-го числа добре купувати предмети мистецтва, ювелірні вироби та інше. Якщо ви організовуєте виставки предметів мистецтва і рукоділля, продаєте квіти або займаєтеся флористикою, то це прекрасний час для вас: буде більше покупців, клієнтів.

23 жовтня Венера перейде в знак свого вигнання – Скорпіон. Тому можливі крайнощі в останній декаді жовтня, особливо у витратах. Не дуже гарний час, аби у щось вкладати гроші. Після 23 жовтня і до кінця місяця краще не робити покупки, інакше, купите, наприклад, телевізор – він швидко згорить.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Любов і стосунки

Любовні стосунки в жовтні-2022 будуть складатися гармонійно. Вони будуть приємними і в задоволення. Можна знайомитися на сайтах і зустрічатися в клубах за інтересами.

Венера переходить у знак Терези, тобто в знак шлюбу. У цей час можна знайти свого шлюбного партнера. Принаймні в перші дві декади місяця.

У цей час багато хто буде прагнути до естетики, романтики, радіти спілкуванню з протилежною статтю. Венера в Терезах сприяє налагодженню контактів, знайомствам, спілкуванню з партнерами, з'ясовуванню відносин, досягненню компромісів. З'явиться можливість помиритися після сварки з найближчими людьми, з якими, здавалося б, геть були побиті горщики.

Венера робитиме напружені аспекти з Юпітером 21 жовтня і Плутоном 20 жовтня. Поблизу цих дат краще не вирішувати серйозні питання з партнерством.

В інший час буде удача, якщо підійти до питань стосунків серйозно і бути готовим до діалогу. Потрібно користуватися моментом, поки Венера перебуватиме в Терезах: проводити час у приємному товаристві, читати романи, дивитися романтичні фільми, вибиратися на природу, в мальовничі місця. Такий час буває тільки близько місяця в році, і він принесе безліч приємних моментів.

Після 23 жовтня Венера потрапить під владу ненависного Скорпіона – це знак крайнощів і пристрастей. Тому на зміну легкості і невимушеності можуть прийти сильні почуття, секс, пристрасні захоплення і занепокоєння. І це буде найгірший час для укладення шлюбу.

Поїздки та подорожі

У жовтні-2022 Меркурій і Марс будуть статичними, тому частими будуть запізнення на будь-який із видів транспорту. Тому початок і кінець місяця – не найвдаліший час для поїздок. В дорозі виникатимуть різноманітні складнощі та перешкоди, запізнення та інші непередбачені ситуації.

У жовтні зберігатимуться затори на російському кордоні. На стаціонарномурусі Меркурія Росія остаточно закриє свої кордони, і російські військовозобов'язані не зможуть залишити країну.

В цілому, жовтень не назвеш вдалим для подорожей. Хоча буде кілька найбільш сприятливих для дороги днів, коли ризики будуть мінімальні:

  • на море, озеро, тобто до водойми – 6-8, 15-17, 27 жовтня;
  • в санаторій та інші місця оздоровлення та відпочинку – 6-8, 15-17, 27 жовтня;
  • у гори – 5 жовтня;
  • близькі подорожі і поїздки на дачу– 9-10, 13-14 жовтня;
  • на концерти, в театри – 7, 11, 18-20, 23-24, 27 жовтня;
  • на семінари, конференції та інші поїздки з метою отримання знань – 5, 13-14, 23-24, 27 жовтня;
  • ділові поїздки, відрядження – 20-22 жовтня.

Найбільш несприятливі дні для від'їзду: 1-4, 12, 25-26, 28-31 жовтня.

Небезпеки місяця

Період катастроф і небезпечних транзитів чекає на нас після 9 жовтня, коли Марс буде в квадраті до Нептуну. В цей час є небезпека застосування не тільки атомної, але й водневої зброї.12 жовтня – особливо. Всі напружені аспекти планет поблизу дня народження Путіна, 7 жовтня, тому 7-12 жовтня вкрай небезпечні. У будь-який із цих днів може щось статися.

Поблизу 12 жовтня також варто остерігатися шахрайства, обманів.

Нептун пов'язаний із водою, рідинами, нафтою, хімією та цунамі. Якщо Путін і спустить атомну бомбу в Чорне море, то поблизу 12 числа, тобто 10-14 жовтня.

Марс пов'язаний із вогнем і вибухами, тому квадрат Марса до Нептуну, небезпечний виникненням цунамі 7-15 жовтня.

Також буде квадрат Сонця і Плутона поблизу 19 жовтня. Цей аспект пов'язаний із напругами і перевантаженнями. У цей час можлива найсерйозніша катастрофічна ситуація, знищення за день тисяч солдатів РФ, їх оточення і взяття в полон.

Будь-які експерименти і ризиковані дії поблизу 19 жовтня, тобто 17-21, будуть не найкращою ідеєю. Можуть бути масові вбивства і руйнування. Або Путін почне завдавати ударів по Україні, по важливих дамбах, зокрема, по Київському водосховищу.

***

У жовтні 2022 року рекомендується: повертатися до справ, пов'язаних із меркуріанської тематикою, після 5 жовтня, тобто підписувати контракти, вести дипломатичні переговори, починати нові бізнес-проекти, складати звіти, розраховувати бюджети, обробляти дані, знайомитися, спілкуватися, пропонувати руку і серце, відвідувати культурні заходи, займатися науково-дослідницькою діяльністю; повертати борги, закривати кредити.

Не рекомендується в жовтні-2022: діяти імпульсивно – краще продумати заздалегідь усі деталі і запасні ходи; вступати в довгострокові зобов'язання; починати довгострокові проекти, особливо будівництво; відкривати великі компанії; усе, що стосується довгострокових планів на десятиліття вперед, категорично може не вдатися.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти