Зарізав гастарбайтер: подробиці вбивства сім'ї доцента в Росії

9 листопада 2020, 03:40
Доля дівчинки, якщо вона виживе, поки незрозуміла - її батько, за попередньою інформацією, знаходиться за кордоном.
Зарізав гастарбайтер: подробиці вбивства сім'ї доцента в Росії
Вікторію Борковську вбили / скріншот МК

Оприлюднено нові подробиці жорстокого вбивства сім'ї доцента РЕУ ім. Плеханова в Підмосков'ї. Підмогу зуміла викликати тяжкопоранена шестирічна дівчинка - стікаючи кров'ю, вона зателефонувала другу сім'ї.

Орієнтовно о 21.50 донька Вікторії Борковської зуміла з маминого телефону набрати номер її друга. Заплакана дівчинка розповіла, що бабуся і мама стікає кров'ю, і сама вона теж поранена. Дитина просила привезти бинти. Друг мами відразу ж викликав поліцію і "швидку допомогу", повідомляє МК.

На жаль, допомога прийшла із затримкою. Співробітники поліції спочатку не змогли знайти правильну адресу, а потім у СНТ довгий час ніхто не відкривав шлагбаум, через що машина "швидкої" не могла проїхати на територію. До цього часу жінки були вже мертві. Дівчинка у важкому стані госпіталізована.

відео дня

Основним мотивом убивства вважається побутовий конфлікт. Жасуржон Усмонов працював на ділянці на будівництві будинку (над двома дерев'яними поверхами надбудовувався третій, цегляний), і іноді залишався ночувати.

За оперативними даними, у суботу мав був відбутися розрахунок між Усмоновим і господинею будинку. Можливо, саме в процесі розрахунку стався конфлікт, після чого злочинець розправився з жінками і дитиною.

Вікторію Борковську він убив у вітальні, її матів - на кухні, де гастарбайтер якраз робив ремонт. Дівчинка намагалася сховатися за фіранками, але вбивця знайшов її. Потім він забрав з дому всі цінності і зник.

Установлено, що Усмонов раніше судимий за грабіж. Встановлюються можливі родинні зв'язки злочинця. Своїм друзям він згадував, що після розрахунку збирається їхати до Таджикистану.

Доля дівчинки, якщо вона виживе, поки незрозуміла - її батько, за попередньою інформацією, знаходиться за кордоном. Чоловік убитої бабусі перебуває в лікарні після серцевого нападу.

Вікторія Борковська - кандидат економічних наук, доцент кафедри житлово-комунального господарства МДБУ. Останнім часом працювала в США в Університеті Вірджинії.

Зовсім нещодавно Борковська перейшла до РЕУ ім. Плеханова, де працювала заступником декана факультету маркетингу з міжнародного співробітництва, була доцентом кафедри підприємництва та логістики.

Убивство сім'ї доцента в Росії - про що йшлося раніше:

  • Увечері 7 листопада сталося жорстоке вбивство у Підмосков'ї - від рук зловмисників загинули члени сім'ї викладача МДБУ Вікторії Борковської.
  • Загинула сама педагог і її мати, 6-річна донька з безліччю колото-різаних поранень у важкому стані госпіталізована.
  • Повідомлялося, що напад стався орієнтовно о 23.30 в суботу, 7 листопада. Попередньо злочинці проникли до будинку з метою пограбування.
  • До вбивства двох жінок і поранення дитини в Солнечногірську може бути причетний мігрант, який працював у сім'ї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти