У Путіна висунули чергове звинувачення на адресу України

25 листопада 2020, 20:32
Борис Гризлов вважає, що Україна нібито робить все для загострення ситуації на Донбасі.
Борис Гризлов
Борис Гризлов знайшов крайніх у загостренні на Донбасі / 24СМИ

У Росії звинуватили владу України в тому, що нібито вона робить все для "загострення конфлікту з Донбасом".

Таку заяву зробив сьогодні повпред Росії в контактній групі з врегулювання конфлікту на сході України Борис Гризлов і зазначив, що "й досі немає результатів Мінська".

"Київська влада робить все, щоб загострити конфлікт з Донбасом. Чинне керівництво України обіцяло виконати Мінські угоди та забезпечити мир в Донбасі протягом року. Рік пройшов, а результату ще немає", ― заявив російський чиновник, цитує ТАСС.

відео дня

читайте такожУ ЗСУ оцінили шанси на силове звільнення Донбасу

Також повпред РФ зазначив, що офіційний Київ ніби-то "заморозив підготовку до нового обміну полоненими", а також зриває ухвалення рішення щодо виконання режиму перемир'я в Донбасі.

Силове звільнення Донбасу-про що повідомлялося раніше:

  • 25 листопада Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак в ході зустрічі з журналістами заявив, що Збройні Сили України не розглядають варіант силового звільнення окупованих районів Донбасу унаслідок загрози загибелі цивільного населення, жертв серед військових і фактора РФ.
  • український військовий журналіст і колишній прес-секретар Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов заявив, що для звільнення Донбасу Україні потрібно використовувати артилерію і авіацію. Однак Київ не може піти на такий крок, так як в такому випадку міста будуть повністю знищені.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти