Путін хоче завалити російською вакциною світ і заговорив про експорт

21 жовтня 2020, 18:21
Російський президент закликав бізнес включатися у виробництво вакцини від коронавірусу.
Путина
Путін хоче завалити вакциною весь світ / УНІАН

У середу, 21 жовтня, глава Кремля Володимир Путін заявив, що треба розгорнути вакцинацію від коронавірусної інфекції по всій країні. Він підкреслив, що Росія готова організувати виробництво вакцини від коронавірусу на виробничих потужностях компаній за кордоном.

Російський президент також закликав бізнес включатися у виробництво вакцини від коронавірусу, і уточнив, що оборот російських вакцин на світовому ринку може скласти 100 млрд доларів, повідомляє РИА Новости.

"Що стосується роботи на експорт - це важливе завдання, але її (вакцину), звичайно, можна і просто продавати, але краще вирішувати таким чином - нехай наші партнери створюють такі виробничі потужності у себе в країнах, і ми організуємо їм там виробництво нашої вакцини", - сказав президент РФ.

Також Путін звернув увагу на зростання смертності від коронавірусу в Росії у порівнянні з весною, коли весь світ дивувався низькій смертності в РФ на тлі величезного числа випадків зараження – глава Кремля підкреслив, що зростання пов'язане в тому числі з ретельнішою фіксацією причин смерті.

Зазначимо, станом на середу, 21 жовтня, коронавірус у Росії виявили понад 1,4 мільйона осіб, а жертвами Covid-19 стали 24 786 росіян.

Вакцина від коронавірусу - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти