Політолог пояснила, чому Росія відповідальна за садизм Лукашенка

28 серпня 2020, 10:34
Глава Білорусі готовий перетворити країну на сталінградський плацдарм війни із Заходом, вважає експерт.
Експерт вважає, що РФ відповідальна за садизм Лукашенка – Лукашенко Росія новини
РФ відповідальна за садизм Олександра Лукашенка, вважає експерт / УНІАН

Російський політолог, доктор історичних наук Лілія Шевцова повідомила, що Російська Федерація несе відповідальність за садизм та насилля президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Росія відповідальна за агресивні дії Лукашенка, оскільки його підтримала, йдеться на сторінці експерта у Facebook.

На думку політолога, РФ тепер відповідальна за готовність білоруського лідера перетворити Білорусь на сталінградський плацдарм війни з країнами Заходу.

"Росія, підтримавши Лукашенка, відтепер несе відповідальність за його садизм та насилля, за понівечених, затриманих, зниклих безвісти...", – зазначила Шевцова.

Нагадаємо, в Білорусі 9 серпня після виборів президента почалися масові акції протесту. Люди вийшли на вулиці після того, як стало відомо, що у виборчих перегонах з величезним відривом лідирує Олександр Лукашенко.

Білоруська опозиція звинуватила владу в масштабних фальсифікаціях, її прихильники вимагали змін. Силовики жорстко розправлялися з учасниками протестів, є жертви, багато постраждалих, затриманих. Дехто з учасників протестів зник безвісти.

Після цього Євросоюз не визнав вибори в Білорусі 2020, США назвали їх нечесними, а російський президент Володимир Путін привітав Лукашенка з перемогою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти