"Забив до смерті кота": поліцейського з Хмельниччини звинуватили у тортурах

9 червня 2021, 13:01
Після того, як був виявлений факт знущання з тварини, відносно співробітника роти конвойної служби поліції розпочато службове розслідування.
Поліцейський звинувачений у знущаннях з тварини
Співробітника конвойної служби поліції звинуватили у знущаннях з кота / pexels.com

Прессекретар Кам'янець-Подільського управління поліції Тетяна Чубар повідомила, що під час моніторингу соцмереж в одній з місцевих груп в Instagram знайшла відео, на якому зображені знущання з кота. За попередніми відомостями, після тортур кіт не вижив.

У тортурах над твариною підозрюють співробітника роти конвойної служби, яка підпорядковується головному управлінню Нацполіції у Хмельницькій області, розповіла спікер tsn.ua.

За словами співрозмовниці, стосовно співробітника поліції розпочато службове розслідування. Чубар додала, що відео, на якому знято знущання з тварини, відправили на дослідження.

відео дня

"Під час моніторингу соцмереж я виявила відео знущання з тварини, яке опублікували в одній із місцевих груп в Instagram. Ми одразу зареєстрували цей факт в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Буде проведено перевірку з цього приводу…", – поділилася прессекретар.

Журналісти дізналися, що колеги вважають підозрюваного адекватним співробітником.

Раніше у Мережу потрапило відео, на якому зазнято, як чоловік гладив сірого кота, а потім вдарив кулаком по голові. Після удару кіт опинився у напівнепритомному стані й тривалий час не рухався. Потім зловмисник перевірив, чи живий кіт, і продовжував його гладити.

"Ось вирубав. Ти живий? Встань...", – говорив чоловік.

Співробітника поліції звинуватили у знущаннях з кота
Правоохоронця звинуватили у знущаннях з кота / Скріншот

Пізніше в Telegram з'явилася інформація, що чоловіка попросили тимчасово потримати у себе кота. Кіт нібито чимось завадив чоловікові, і через це він його сильно побив. Попередньо відомо, що тварина не вижила.

читайте такожНа Закарпатті знайшли замордованим кошеня: "постаралися" дітиПісля цього у месенджері поділилися, що зловмисник – поліцейський роти конвойної служби з Хмельницької області.

Нагадаємо, в Україні за жорстоке поводження з твариною загрожує кримінальна відповідальність – це ст. 299 Кримінального кодексу. Якщо у результаті жорстокого поводження тварина загинула, зловмисника суд може заарештувати на шість місяців чи покарати обмеженням волі на термін до трьох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти