Під час ефіру "Різдво. Ти не один" збиратимуть кошти на підтримку дітей "Школи Супергероїв"

20 грудня 2023, 12:23
Святкова прем’єра проєкту "Різдво. Ти не один" чекатиме на глядачів цього Святвечора, 24 грудня, о 21:00 на телеканалах 1+1 Україна та ТЕТ
1+1 media

Під час трансляції концерту "Різдво. Ти не один" на телеканалах 1+1 Україна, ТЕТ і на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ проходитиме збір коштів на підтримку дітей, що навчаються в освітніх осередках державної установи "Школа Супергероїв" при лікарнях. Ці освітні центри діють по всій Україні за підтримки Першої леді України Олени Зеленської. Кураторкою та головою піклувальної ради установи є ведуча Наталія Мосейчук, а 1+1 media виступає генеральним медіапартнером.

Стати благодійником та зробити навчання маленьких пацієнтів лікарень ще комфортнішим та цікавішим можуть всі охочі, перейшовши до та під час ефіру на спеціальну Банку громадської організації Small Heart with Art, яка вже доступна за цим посиланням.

"24-го грудня на глядачів телеканалу 1+1 Україна чекатиме тепла родинна історія — проєкт "Різдво. Ти не один". Ми будемо розповідати про героїв нового часу, військових, волонтерів і найменших українців, які теж своїми вчинками наближають нашу перемогу. Цей проєкт матиме важливу благодійну складову, аби допомогти маленьким супергероям продовжувати отримати необхідні знання, попри все, боротися з хворобою та швидше одужувати", —зазначили в 1+1 media.

відео дня

Всього налічується 11 освітніх центрів, які діють при лікарнях, у таких містах: Київ, Боярка, Житомир, Дніпро, Харків, Львів, Миколаїв, Хмельницький. У 2024 році передбачається відкриття нових приміщень, про які ДУ "Школа Супергероїв" додатково повідомлятиме на своєму офіційному сайті, що доступний тут, та сторінках у соціальних мережах — Facebook, Instagram.

1+1 media

"Різдвяні свята — це час див. Діти чекають їх найбільше, а надто ті, які зараз перебувають у лікарнях. Навчання у "Школі Супергероїв" для них — це можливість відкривати світ навіть у лікарняних стінах. Дякуємо всім за підтримку наших маленьких учнів у їх прагненні здобувати знання", — прокоментувала в.о. директора державної установи "Школи супергероїв" Наталія Олійник.

До слова над створенням проєкту "Різдво. Ти не один", який занурить глядачів в українську історію та різдвяні традиції, працює команда Big Brave Events 1+1 media. Знаковою локацією для знімань стала національна святиня — Софійський собор. Переглядайте проєкт вже 24 грудня о 21:00 на телеканалах 1+1 Україна, ТЕТ і на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти