У столиці приспустили головний прапор України

7 березня 2021, 20:28оновлено 7 березня 2021, 22:23
Спорудження флагштоку є найбільшим в Україні, висота флагштока - майже 90 метрів, вага - 32 тонни.
У столиці приспустили головний прапор України
У Києві приспустили найбільший прапор України

Найбільший прапор України, який був встановлений на київських пагорбах, сьогодні приспустили через сильні пориви вітру. Ймовірно, прапор на флагштоку піднімуть вже після 18:00 8 березня, заявив заступник голови КМДА В'ячеслав Непоп, Офіційний портал Києва.

"Пориви вітру дають надмірне навантаження на верхівку флагштока. Тому, як і завжди в таку погоду, наш найбільший прапор приспустили", - сказав Непоп.

Відзначається, що прапор залишиться приспущеним до поліпшення погодних умов.

відео дня

"До завтрашнього вечора метеорологи прогнозують пориви вітру до 45 км/год, тому, ймовірно, що піднімуть полотно на флагштоку вже після 18:00 8 березня", - йдеться в повідомленні.

У КМДА нагадали, що спорудження флагштока є найбільшим в Україні, висота флагштока - майже 90 метрів, вага - 32 тонни. Розмір полотнища прапора 16 на 24 метри.

  • У серпні минулого року повідомлялося про те, що в Києва на Печерських пагорбах підняли найбільший державний прапор України. Про це передавати у пресслужбі Київської міськдержадміністрації.
  • 15 грудня 2020 року повідомлялося, що в Києві проходять роботи по заміні полотна найбільшого державного прапора України технічного обслуговування флагштока, встановленого на території Меморіального комплексу Національний музей історії України у Другій світовій війні.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти