У Слузі народу розповіли, чи вистачить голосів для прийняття бюджету

2 грудня 2020, 20:09оновлено 3 грудня 2020, 00:29
Ситуацію з перспективами голосування за бюджет прокоментував нардеп Олександр Дубинський.
Дубинський
Олександр Дубинський / УНІАН

Перед засіданням фракції Партії Слуга народу (політсила президента Володимира Зеленського), яке відбудеться у Києві ввечері 2 грудня нинішнього року, нардеп Олександр Дубинський окреслив ситуацію, що склалася перед голосуванням за державним бюджетом-2021 у другому читанні.

Про це повідомляє Telegram-канал Політика Країни. На питання, чи є в парламенті потрібну кількість голосів за бюджет (саме це питання і стане головним обговоренням на фракції) Дубинський відповів, що депутатам-мажоритарникам буквально нічого буде відповісти своїм виборцям на округах, оскільки грошей на реалізацію соціальних проєктів просто не закладено.

"Коли мажоритарники отримають просту відповідь на питання, чи будуть фонди соціально-економічного розвитку і державний фонд розвитку спрямовані в округи? Тому що нам нема чого відповісти свої виборцям. Схематозів Шмигаль намалював у бюджеті багато. Реальних грошей на реалізацію соціальних проєктів у бюджеті немає. Тому відповідно немає і голосів", - заявив нардеп.

читайте такожРада прийняла бюджет-2021 у першому читанні

Бюджет на 2021 рік - про що раніше повідомляв головред:

  • У державному бюджеті на 2021 рік знову збільшать частку витрат на потреби армії та військово-промислового сектора.
  • До того президент Володимир Зеленський розповів, як в Україні будуть збільшувати "мінімалку". За словами президента, збільшення мінімальної заробітної плати до 6 500 гривень - це не просто обіцянки, це розрахунки. І бюджет України витримає це навантаження.
  • Пізніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що до бюджету на 2021 рік буде закладено курс долара на рівні 29 гривень.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти