У Луцьку вихователька дитсадка заклеювала дітям роти скотчем

17 лютого 2021, 18:12оновлено 17 лютого 2021, 20:16
За даними місцевих журналістів, в одному з луцьких дитсадків творилося щось з творчості скандального французького письменника Де Сада - із заклеюванням ротів.
Скотч
У Луцьку вихователька дитсадка заклеювала дітям роти скотчем / УНІАН

У центрі Волинської області, місті Луцьк, в дитячому садку № 37 вихователька заклеювала роти чотирирічним дітям скотчем. Про це повідомляє місцевий портал Конкурент.

Нібито саме так вихователька боролася з тим, що діти не хотіли лягати спати вдень і шуміли в спальнях. При цьому жінка говорила малюкам - мовляв, все це"секретик".

Знущання з дітей батьки виявили випадково - коли ті масово почали приходити з садка з синцями й подряпинами.

Завідувачка дитсадка Валентина Винник, категорично спростувала факт знущань над дітьми. А вихователька, яка нібито заклеювала рот дітей скотчем, вже тридцять років працює в галузі педагогіки.

Як кажуть в управлінні освіти Луцької міськради, скотчем вихователька нібито намагалася "налякати" дуже активного хлопчика.

"Був скотч, тому що дітки обривають всі ці картинки-маркування, і вихователь їх канцелярським скотчем підклеює. Скотч був тоненький. Хлопчик дуже шумів, дуже кричав, мама стверджує, що він активний хлопчик. І вихователька, маючи скотч в руках, каже йому: "зараз заклею рот". Так його налякала. Так пояснює вихователька", - сказала керівник відомства Зіновія Лещенко.

Чиновниця каже, що не має морального права не дати виховательці доопрацювати до виходу на пенсію.

"Людині 56 років. Скажіть, як я б вчинила з чисто людської позиції, якби не дозволила їй доопрацювати й дослужити в тій сфері, в якій вона пропрацювала 30 років?"- каже головна педагогиня Луцька.

читайте такожПід Полтавою в дитячому садку жорстоко поводилися з малюком: відео

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • У місті Рівне розгорівся скандал після того, як у мережі опублікували відео за участю стоматолога, який бив дітей прямо в кабінеті.
  • На першому ролику, що з'явився на YouTube, показано, як стоматолог застосовує насильство в кабінеті.
  • Лікар загрожує маленькій пацієнтці стоматологічним приладом, а потім пробує її душити.
  • На другому відео стоматолога разом з помічницею силою вдалося посадити хлопчика в крісло, але лікування зубів супроводжувалося його побиттям.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти