Укрзалізниця пішла на жорсткі заходи через "червону" зону карантину

7 березня 2021, 11:57
У Закарпатській області обмежується висадка і посадка пасажирів.
Укрзалізниця
Укрзалізниця закривать продаж квитків на Закарпаття / сайт Укрзалізниці

З понеділка, 8 березня, компанія Укрзалізниця призупиняє продаж квитків у Закарпатську область.

Одночасно з цим введенням в регіоні посиленого карантину обмежується висадка і посадка пасажирів, повідомляє прес-служба перевізника.

"Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Про віднесення Закарпатської області до "червоної" карантинної зони, Укрзалізниця з 8 березня і до кінця дії посиленого карантину призупинить продаж квитків в зазначений регіон, а також обмежить висадку і посадку пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 9 березня включно", - йдеться в повідомленні.

У компанії додали, що до 8 березня включно всі пасажири з придбаними квитками зможуть безперешкодно виїхати або дістатися на Закарпаття залізницею.

читайте такожЛяшко висловився з приводу переведення Києва до червоної зони карантину

Раніше в Укрзалізниці прийняли рішення призначити п'ять поїздів, щоб вивезти з "червоних" зон карантину більше трьох тисяч пасажирів.

Карантин на Закарпатті:

  • У Закарпатській області з 8 березня встановлюється "червоний" рівень епідемічної небезпеки у зв'язку з активним поширенням COVID - 19 на території регіону.
  • На території області діятимуть обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "червоного" рівня епідемічної небезпеки.
  • Станом на 7 березня до "Червоної" зони епідемічної небезпеки за рівнем поширення COVID-19 потрапили Чернівецька, Івано-Франківська та Житомирська області.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти