Приїхав до бабусі та загинув: російська ракета забрала життя 4-річного хлопчика

11 серпня 2024, 13:59
6790
Роботи на місці трагедії тривають, місцеві жителі посеред завалів намагаються знайти вцілілі речі.
Ракетная атака, ГСЧС
Під ранок під час розбору завалів тіло дитини знайшли рятувальники / Колаж: Главред, фото: ДСНС, командування ПС ЗС України

У ніч на 11 серпня країна-агресор Росія вдарила ракетами по Броварському району Київської області. Внаслідок атаки загинула 4-річна дитина.

Тіло хлопчика знайшли під час пошуково-рятувальних робіт вранці 11 серпня. Як повідомили в етері телеканалу "Ми-Україна", разом із хлопчиком загинув і його батько. Сім'я приїхала на Київщину, щоб відпочити у бабусі і дідуся.

Згодом стало відомо, що тато з сином перебували на першому поверсі одного з пошкоджених будинків під час нічної атаки ворога. Врятувати їх не вдалося. Від ракетного удару постраждали ще троє людей, вони зараз знаходяться у лікарні у стабільному стані. Про це розповів голова Калинівської громади Вадим Булкот.

відео дня

"Зараз тут пройдуть слідчі дії, ми вивеземо все повністю, розберемо сміття. Два будинки, як ви бачите, не підлягають відновленню взагалі. Будемо все вивозити", - додав він.

Хто такий Вадим Булкот?

Вадим Булкот - обраний головою Калинівської селищної ради, перебуває на посаді з 2015 року. До цього був депутатом Калинівської селищної ради У1-скликання Броварського району Київської області.

Повітряні атаки російський окупантів на Україну

У ніч на 11 серпня Повітряні Сили повідомили про загрозу застосування країною-агресоркою Росією балістичного озброєння з півночі. Згодом потужні вибухи пролунали на Київщині, Сумщині та Полтавщині.

У ДСНС України повідомили, що під час нічної ракетної атаки РФ у Броварському районі Київської області уламки ракети впали на приватні житлові будинки, внаслідок чого загинули дві людини, а троє отримали поранення.

За декілька годин до цього, ввечері 10 серпня, в Сумах та Харкові пролунали вибухи. Росіяни запустили КАБи та БпЛА.

За день до цього, 9 серпня, Росія вдарила по супермаркету в Костянтинівці. Голова Донецької ОДА Вадим Філашкін наголосив, що "це черговий цілеспрямований удар по місцю скупчення людей, черговий акт терору від росіян". Внаслідок атаки всього загинули 14 людей, 44 отримали ушкодження.

Інші новини про атаки РФ на Україну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти