Не добігли до укриття: окупанти в Білопіллі вбили чоловіка та його 4-річного сина

18 червня 2023, 22:27
Загиблим виявився український лейтенант поліції. Він разом із сином були на вулиці, коли прилетів ворожий снаряд.
обстрел Белополья
Окупанти вбили у Білопіллі лейтенанта поліції та його 4-річного сина / Колаж: Головред, фото: Сумська обласна прокуратура, поліція Сумської області

Російські окупанти прямо в Міжнародний день батька, 18 червня, вбили чоловіка та його 4-річного сина у Білопіллі Сумської області. Ворог вдарив по місту з артилерії. Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура.

Окупанти протягом дня обстрілювали з артилерії центральну частину Білопілля з території РФ. В якийсь момент ворожий снаряд влучив біля багатоквартирного будинку та вбив 38-річного чоловіка і його 4-річного сина.

У цей момент вони перебували на вулиці. В Мережі повідомляли про те, що батько з сином йшли в укриття і всього декілька метрів не вистачило, щоб сховатись від ворожого обстрілу.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством".

У поліції області повідомили, що загиблим виявився оперуповноважений сектору кримінальної поліції старший лейтенант поліції Роман Бабенко.

"Ворог серед білого дня нещадно обстріляв з артилерії центральну частину м. Білопілля. Отримані травми виявились несумісними з життям правоохоронця та його дитини. Важко знайти слова, які б змогли б зменшити душевний біль від втрати", - йдеться у повідомленні.

Мер Білопілля розповів, що чоловік з сином не добігли до укриття всього 5 метрів, повідомляє Суспільне.

"Як раз проходив батько з сином. І буквально в трьох метрах від них прилетів снаряд. Вони просто бігли в укриття і буквально не добігли 5 метрів. Батько на місці загинув, дитину не встигли довезти до лікарні, померла на руках", - розповів Юрій Зарко.

Нагадаємо, у боях за Україну в Донецькій області загинув військовослужбовець 72 ОМБр Владислав Гречкосій. Свій останній бій воїн прийняв на Вугледарському напрямку. У нього залишилася дружина та півторарічний син.

Також повідомлялося, що у боях з російськими окупантами загинув житель Закарпатської області Андрій Сорохманюк. Йому було всього 27 років. Захисник України прийняв свій останній бій в населеному пункті Іванівське Донецької області.

Дивіться відео про захисника Романа Ратушного, який щиро любив Київ і до останнього боровся за справедливість:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти