"Далі війна буде безглуздою": Жданов назвав основну мету для ЗСУ

30 січня 2023, 08:41
Олег Жданов назвав умови, за яких політично Росія просто програє цю війну.
Олег Жданов, Володимир Путін
Олег Жданов, Володимир Путін / скріншот YouTube

Росія може зазнати політичної поразки у війні проти України за умови, якщо українські війська почнуть наступати на узбережжя Азовського моря, позбавлять РФ пробитого з Криму сухопутного коридору, Північно-Кримського каналу і звільнять Запорізьку атомну електростанцію.

Тоді для політичної верхівки РФ далі війна Росії і України буде безглузда, розповів військовий експерт Олег Жданов.

За його словами, головним напрямком для удару ЗСУ є Азовське узбережжя.

відео дня

"...причому в будь-якому місці треба розсікати на дві частини угруповання російських військ і виходити на узбережжя Азовського моря... це позбавляє Росію досягнень цієї військової кампанії - сухопутний коридор мінус, Запорізька атомна і Північно-Кримський канал... політично Росія просто програє цю війну, далі війна безглузда саме для політичної верхівки Росії...", - заявив Жданов.

Нагадаємо, раніше військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Роман Світан зазначив, що нове Західне озброєння дозволить ЗСУ перейти в наступ в Запорізькій області до берега Азовського моря, щоб перерізати Росії сухопутний коридор в окупований Крим.

Також повідомлялося, що представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький раніше заявив, що окупант Росія зміцнює свої лінії "оборони" в захопленому Криму. Росіяни готуються до наступу ЗСУ. За словами Скібіцького, українській армії для успішної операції знадобляться боєприпаси.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти