LG показала концепт унікального смартфона з висувним дисплеєм

12 січня 2021, 18:22оновлено 25 березня 2021, 17:45
Її основними конкурентами в даній сфері стануть TCL і Oppo.
LG показала концепт унікального смартфона з висувним дисплеєм
Показано прототип смартфона LG Rollable / CES 2021

У рамках заходу CES 2021 корпорація LG Electronics в коротенькому ролику показала концепт смартфона Rollable з розсувною конструкцією і гнучким OLED-дисплеєм.

У тизері великий дисплей девайса при потребі плавно згортається до класичного формату смартфона. Відзначимо, що даний пристрій вперше було показано на рендерах ще у вересні 2020 ріка. інші подробиці та терміни виходу, на жаль, вирішили зберегти в секреті.

Основним конкурентом концепту можуть стати пристрої від виробників TCL і Oppo. Остання, зокрема, не так давно показала концепт смартфона-трансформера з дуже витягнутим дисплеєм і незвичайним потрійним шарніром. У складеному стані цей пристрій легко поміщається в долоні, а розклавши одну секцію, можна користуватися 1.5-дюймовим екранчиком, наприклад, для приймання дзвінків або швидких відповідей.

Втім, на поточний момент невідомо, коли такі девайси можуть вийти в продаж (і чи вийдуть вони взагалі). Крім того, залишаються таємними можливі характеристики подібних продуктів.

LG Rollable - демонстрація

Раніше ще одна компанія, OnePlus показала унікальний смартфон-хамелеон, який вміє змінювати колір корпусу. Так, під кришкою девайса інженери розмістили спеціальну плівку з оксидом металу – колір змінюється при подачі напруги різної сили. OnePlus бачить кілька практичних застосувань – наприклад, коли вам прийде повідомлення з месенджера або ви пропустите дзвінок, срібляста поверхня стане синьою.

Крім того, завдяки радару міліметрового діапазону, який відбиває електромагнітні хвилі від навколишніх об'єктів і вбудований в модуль камери, реалізовано управління жестами. Зокрема, можна відповісти на дзвінок, не піднімаючи смартфон – просто змахнувши рукою над ним.

А ще концептуальний смартфон OnePlus 8T Concept вловлює подих власника і може пульсувати відтінками в такт, фактично перетворюючи смартфон в пристрій біологічного зворотного зв'язку. Чи планує компанія втілити задум в реальність і випустити такий смартфон на ринок – невідомо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти