Гаджет дня: перші у світі навушники з синхронним перекладачем 40 мов

14 лютого 2021, 17:53оновлено 24 березня 2021, 19:33
На Indiegogo стрімко набирають популярність навушники Timekettle WT2 Edge з вбудованим перекладачем. Вони розпізнають 40 мов і 93 діалекти.
Гаджет дня: перші у світі навушники з синхронним перекладачем 40 мов
Timekettle WT2 Edge - бездротові навушники з синхронним перекладачем / Indiegogo

На краудфандинговому майданчику Indiegogo з'явилася нова "бомба" – навушники Timekettle WT2 Edge з миттєвим перекладачем на 40 мов і 93 діалекту, без затримок і проводів.

Ключова особливість пристрою – синхронний переклад – може працювати як онлайн при сполученні зі смартфоном, так і офлайн. У другому випадку доступні сім мов: англійська, російська, китайська, японська, корейська, французька та іспанська.

За словами творців, затримка становить всього 0.5-3 секунди, тому можна вести бесіди так, ніби ви й самі знаєте мову. Співрозмовник же буде чути вашу мову через динамік смартфона. Також доступно текстовий режим, коли фрази обома мовами показуються тільки на дисплеї.

У гарнітури білий кейс з повною зарядкою по USB-C за 90 хвилин. Він забезпечує до 12 годин роботи, а самі затички розраховані на три години безперервного перекладу. Вага навушника становить 5,4 г. Для підключення до смартфона використовується інтерфейс Bluetooth 5.0. На корпусі присутні сенсорні кнопки для управління гаджетом.

Всього за кілька днів на випуск Timekettle WT2 Edge розробники зібрали через Indiegogo 680 тис. доларів, що на 6820% більше початкової мети в 10 тисяч. Замовити базову модель можна за ціною від трьох тисяч гривень з доставленням по всьому світу до квітня цього року. Версія з офлайн-перекладачем трохи дорожче – від 4 тисяч.

Демонстрація Timekettle WT2 Edge

Раніше на іншому краудфандинговому майданчику, Kickstarter завершилася кампанія по збірку коштів на розробку повно-лицьової маски Blanc Mask, яка робить свого власника схожим на учасника групи Daft Punk. Вона позиціонується як стильний аксесуар в епоху пандемії й захищає не тільки від Covid-19, але і від небажаної уваги.

Корпус маски виконаний з пластику, а всередині встановлено два HEPA-фільтри, які потрібно міняти один раз у 2 тижні. Як обіцяють розробники, вони забезпечують повний захист від вірусів, що передаються повітряно-крапельним шляхом, не утруднюючи дихання.

Учасники збору на Kickstarter зможуть отримати маску за 79 доларів (~2200 грн), а роздрібна вартість після запуску проєкту складе 149 доларів (~4200 грн). Відвантаження заплановане на березень 2021 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти