Samsung представила для світового ринку новий смартфон Galaxy A41

9 квітня 2020, 13:59
Він орієнтований на середній ціновий сегмент.
Смартфон Samsing Galaxy A41
Смартфон Samsung Galaxy A41 / Gadgetbyte Nepal

Смартфон Samsung Galaxy A41 був вперше анонсований ще в березні, але тоді пристрій вийшов тільки на японський ринок. Тепер же телефон нарешті добрався до Європи та інших частин світу. Саме час звернути увагу на цю середнєбюджетну новинку.

Іронічно, але смартфон програє за деякими параметрами більш бюджетній моделі Galaxy M21. В останню зуміли встановити камеру відразу на чотири модулі.

Samsung Galaxy A41 – характеристики

Телефон отримав екран Super AMOLED Infinity-U діагоналлю 6.1 дюйма. Роздільна здатність у нього Full HD+, вгорі розташувався виріз-крапля для фронтальної камери на 25-мегапікселів.

відео дня
Смартфон Samsung Galaxy A41
Смартфон Samsung Galaxy A41 / Samsung

В японській версії був захист від води, з глобальної його прибрали. Також під питанням залишається процесор пристрою. Японська версия працює на MediaTek Helio P65, але для всього світу можуть поставити інший процесор.

У всьому іншому ж всі характеристики збігаються. У Самсунг Галаксі А41 4 гігабайти оперативної пам'яті і 64 гігабайти звичайної пам'яті. Основний камері дісталося три модуля на 48, 8 і 5 мегапікселів.

Ємність акумулятору – 3500 мАч, є підтримка швидкої зарядки. У телефон встановили роз'єм 3.5 мм для навушників і USB Type-C.

Samsung Galaxy A41 – ціна

Телефон поки що з'явився у продажу в Німеччині, там його ціна склала 300 євро (8890 гривень). Поки невідомо, як ціну адаптують для України.

У Samsung Galaxy A41 дата виходу в Україні теж поки не розкривається. Але ймовірно, що смартфон добереться до нас вже в найближчі дні.

Раніше ми розповідали про список смартфонів Xiaomi, які можуть отримати новітню версію прошивки MIUI 12. Прийшов час перевірити, чи є в ньому ваш пристрій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти