StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юрій Нікітін показав, як зараз виглядає його 92-річна мама

5 липня 2023, 23:30
Музичний продюсер з ніжністю привітав жінку з черговим 18-річчям.
Юрій Нікітін, Ольга Горбачова
Юрій Нікітін показав 92-річну маму в День її народження / колаж: Главред, фото: instagram.com/yuriynikitin

Український музичний продюсер Юрій Нікітін на рідкісних знімках показав свою маму - Людмилу Андріївну. 4 липня жінка, яка подарувала українському шоу-бізнесу такого талановитого сина, відзначила 92-ий День народження.

І зробила вона це з великим запалом - на фотографіях, які Нікітін показав на своїй сторінці в Instagram, Людмила Андріївна щиро посміхається.

Вона зробила святковий макіяж і ошатно одяглася - бірюзова сукня з квітковим орнаментом і шарфик ніжного персикового відтінку. Святкувати свій День народження вона вирушила разом з сином в ресторан, хоча перший келих шампанського вони випили за іменинницю ще в машині.

відео дня

"Мамо, люба, вітаю тебе з твоїм 92-м днем народження! Радості, здоровʼя і довгих років життя бажаю! Для мене ти найкращий приклад того, як можливо відчувати, пробачати, радіти, кохати. Люблю тебе!" - підписав фото Людмили Андріївни Юрій Нікітін.

Раніше український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Також стало відомо, що вдруге мамою стала українська співачка Ната Жижченко (ONUKA) - артистка приховувала вагітність, тому поява дитини стала для шанувальників справжнім сюрпризом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти