StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я тата дуже люблю": Машкова відкоригувала свої висловлювання про війну

8 серпня 2022, 15:23оновлено 8 серпня 2022, 15:53
Актриса внесла ясність в деякі свої висловлювання і пояснила свою позицію більш детально.
Марія Машкова
Марія Машкова / instagram.com/masha_mashkova_official

Російська актриса і дочка російського актора Володимира Машкова - Маша Машкова, яка не боїться відкрито висловлювати свою думку щодо нападу Росії на Україну, опублікувала черговий пост, в якому пояснила свої недавні висловлювання.

Зокрема, Маша Машкова, яка перестала спілкування зі своїм батьком-путіністом через Його любов до війни і вбивства мирних жителів і опублікувала неоднозначний пост зі словами про те, що любов завжди перемагає і війни не повинні відбуватися в наш час, звернулася до своїх земляків. "Дорогі росіяни! Я тут раптом під попереднім постом стала розмовляти з вами. Мені здалося, що, якщо я зможу переконати хоча б одну мою колишню прихильницю, світ раптом зміниться. Ілюзії відкинула. Спроби залишила. Ось вирішила написати заключне", - пише знаменитість.

За її словами, звинувачення в тому, що вона боїться відбирання майна і депортації з Америки, вона вважає неправильними, адже нерухомості ні в Росії, ні в Америці у неї немає.

відео дня

читайте такожПутінські холуї Машков і Безруков потрапили під санкції ЄС

"Є рухоме-Надійка (автомобіль-авт.). Її ви можете побачити в інтерв'ю Дудя. Ще у мене є класні окуляри з минулого життя(на фото), але, найголовніше, круті друзі. Обіймає мене рука одного з них-українського. Якби я мовчала і продовжувала зніматися в Росії, матеріально відчувала б себе набагато краще. Під відео сирен і вибухів друзів і колег з України, не змогла", - пише Машкова.

На питання про те, кому вона потрібна в Америці, вона каже, що це ж питання вона сама задавала своєму чоловікові. На що той відповів, що ми ніде нікому не потрібні. "Скрізь треба багато працювати і бути потрібним самому собі. Чи буду я працювати за професією в Америці чи ні, радості від вас, схоже, не отримаю. У першому випадку, це буде: ну, зрозуміло, чому вона там працює (в Росії через батька, в Америці через позицію). У другому випадку, зловтіха: ми ж говорили. Дискусії тут не вийде. А шкода. От би навчитися радіти один за одного. Підтримувати. Але це вже після того, як навчимося не нападати на чужі землі", - зазначає актриса.

Вона також написала, що в попередньому пості батька в ж..у не посилала. "Послала в ж..у з ідеєю війни всіх батьків Росії, які з таким люттю посилають своїх дітей захищати свою країну чомусь на чужій землі. Мене сильно зачепив кліп ДДТ. І так. Мені страшенно боляче, що батько одержимий, як багато зараз батьки, ідеєю імперії і повернення в СРСР ціною вільного майбутнього своїх дітей. Я тата дуже люблю і завжди буду дуже любити. Я вважаю, його великим артистом, до якого мені, воістину, професійно далеко. Я вірю, що коли-небудь я його міцно обійму. А він мене. І постоїмо так. Довго. Мовчки. Ну а поки ... помовчу сама. До кращих часів. Всім сил і любові. Маша", - завершила Машкова.

Нагадаємо, раніше Марія Машкова опублікувала пост в Instagram, в якому в черговий раз висловилася проти війни в Україні.

Актриса, яка живе в Америці, активно публікує в своєму Instagram гучні пости, в яких висловлює свою думку щодо війни Росії та України. А на цей раз і зовсім послала батька на чотири літери.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти