StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Туалетний папір і картини: ЗМІ дізналися, що брав у поїздки принц Чарльз

27 квітня 2022, 12:30оновлено 27 квітня 2022, 14:13
Принц Чарльз особа королівська і примхлива, на відміну від королеви.
Принц Чарльз
Принц Чарльз не їздить в поїздки без ліжка / Reuters

Принц Чарльз любить жити як король. У книзі "палацові записки", які вийдуть завтра, автор Тіна Браун розповідає, що спадкоємець престолу подорожує стильно, навіть якщо це просто перебування в заміському будинку друга.

За інформацією Page Six, принц подорожував з ортопедичним ліжком, сидінням для унітазу, а також туалетним папером певної марки підвиду "Velvet". Крім того, він возить з собою дві картини, на яких зображені шотландські пейзажі.
читайте такожСтало відомо, що сказав принц Філіп синові Чарльзу за день до своєї смерті

"Якщо він виїжджав, щоб зупинитися в заміських будинках друзів, напередодні до нього прибула вантажівка, яка доставляла його ліжко, меблі і навіть картини", — пише Браун.

відео дня

Чарльз також заздалегідь обумовлював свої переваги в меню, на відміну від Королеви, яка завжди їла те, що подавали. Іноді королівська особа приїжджала на вечерю зі своїм офіцером охорони, у якого був попередньо змішаний мартіні, готовий до передачі дворецькому, який потім подавав його Чарльзу "в його власному склянці".

Про секс

Браун також пише, що коли Чарльз у свої 22 роки зустрів Каміллу Паркер Боулз, він був миттєво вражений, і вони випробували сильну пристрасть, хоча Камілла була набагато більш досвідчена, ніж Чарльз, в спальні і навіть давала йому корисні поради.

"Уяви, що я конячка-гойдалка — - говорила вона, щоб перемогти його ранню невпевненість в ліжку", - зазначає Браун.

Вони часто влаштовували таємні побачення в будинку бабусі Камілли, місіс Кьюбітт.

Одного разу її бабуся помітила, що Камілла бродить по будинку в застебнутих англійською шпилькою джинсах. Коли місіс К'юбіт запитала, чи не може її внучка переодягнутися в щось більш підходяще для майбутнього короля Англії, заявивши: "Я навіть бачу нижню білизну", Камілла, як кажуть, відповіла: "О, Чарльз не буде заперечувати проти цього".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти