StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Прощався з життям: на фронті мало не загинув український співак

20 липня 2022, 13:08
773
Юрко Юрченко розповів про те, як проходить його служба і що сталося з ним.
1658311488-1399.jpg
Юрко Юрченко, фото Facebook

Український співак Юрко Юрченко, який зараз активно захищає Україну від нападу Росії поділився, як він мало не втратив життя.

Як розповів він радіостанції "Промінь", постійно виникають такі історії. "Коли ти цілодобово знаходишся під прицільним вогнем, ти сприймаєш це як даність. Коли ми вперше потрапили під обстріл, ми йшли з Володимиром, командиром мого батальйону, і Сергієм Лойко, автором книги "Аеропорт". Хтось нас здав, ми вийшли на поле і потрапили під обстріл.

"Я так швидко ніколи не бігав, і відразу зрозумів, навіщо каска. Падало все ближче і ближче, я вже попрощався з життям, зробив останнє фото. А поруч мій побратим каже: "Люди, ми зараз з вами знаходимося в кращому місці. Це велика для нас честь", - ділиться Юрченко.

відео дня

читайте також"Зустрінемо Вас вогнем і свинцем": Тополя звернувся до Білорусі

За його словами, спочатку він подумав: що він меле? А потім зрозумів: "якщо людина заряджений на перемогу, він вважає честю робити цю справу. Коли тобі страшно - ти стаєш тягарем для хлопців, цього не повинно бути. Це виважена, чітка позиція-розуміти, що це робота".

Нагадаємо, раніше соліст українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який нещодавно розповів про те, що йому довелося пережити на свій 35-річний день народження, висловився з приводу людей, які не можуть вивчити українську мову, живучи в Україні.

"Проживаючи стільки років в Україні, людина каже, що їй важко перейти на українську мову. Є такий діагноз-імбецил. Напевно, потрібно до лікаря", - заявив він в інтерв'ю 5 каналу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти