StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зупиніть війну": Віра Брежнєва із закликом звернулася до росіян

2 березня 2022, 14:47
Співачка розповіла, що її чоловік, Костянтин Меладзе, а також мама і сім'я молодшої сестри ховаються від бомбардувань у Києві.
Меладзе, Брежнєва
Чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе змушений ховатися від бомбардувань у Києві / instagram.com/meladzemusic

Співачка Віра Брежнєва активно розповідає про події, які відбуваються на території України. Хоча сама артистка зараз в іншій країні, її чоловік, Костянтин Меладзе, разом з іншими українцями ховається від обстрілів.

"Ми до останнього не вірили, що це станеться (...) Все більше мирних жителів гине. Все більше будинків, шкіл, садів зруйновано. Зруйновано важливі будинки для забезпечення життєдіяльності міст. Я з дітьми зараз в безпеці. Але мій чоловік і мама, сім'я молодшої сестри в Києві ховаються від бомбардувань в підвалах", — написала Віра в Instagram.

Також артистка звернулася до росіян із закликами зупинити це насильство.

відео дня

"Я ніколи не ділила наші народи. Мої мама і бабуся-росіяни. Тато і дідусь-українці. Обидва народи-мої предки і моя кров. Я народилася і живу в Україні. І зараз у нас біда. У мене в передплатниках 32% росіян. Я просто хочу, щоб ви знали правду. І якщо у ваших силах щось зробити-зробіть це. Всі українці благають російських солдатів - не приходьте. Не вбивайте. Немає у цієї війни сенсу. Немає у неї виправдання. Не можна її продовжувати. Зупиніть війну!"- написала Брежнєва.

Як писав головний редактор, черговий номер популярного французького сатиричного видання Charlie Hebdo ("Шарлі Ебдо") вийде з карикатурою на президента РФ Володимира Путіна. На ній президент країни-агресора зображений у вигляді мавпи з ядерною кнопкою.

читайте також88% українців вірять, що Україна відобразить російську агресію-опитування

Війна в Україні - Новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти