StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Кілька днів і як нова": Катя Осадча прийняла незвичайну аскезу

11 серпня 2024, 12:23
639
Відома ведуча розповіла про шкідливу звичку, якої палко бажає позбутися.
Катя Осадча
Катя Осадча новини - Осадча розповіла про нову аскезу і шкідливі звички / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosadcha

Українська ведуча, модель і громадська діячка Катя Осадча ретельно стежить за своїм зовнішнім виглядом, який для неї є важливою частиною її публічного образу. Втім, чималу увагу вона приділяє і ментальному здоров'ю.

Особливо гостро це питання постало під час повномасштабної війни. Щоб "оновитися" і позбутися звички "нервово скролити новинну стрічку", властивої багатьом українцям, Осадча прийняла незвичну для публічної особи аскезу.

Про це ведуча розповіла у своєму блозі в Instagram. Вона зазначила, що практикує цифровий детокс - відмову від соціальних мереж на певний час, і поділилася враженнями про результат.

відео дня

"Цифровий детокс - те, що треба всім без винятків. Кілька днів без соц. мереж і як нова. Поки витримувала діджитал аскезу (відучаю себе від нервового гортання стрічки), стався день книголюба. А це власне те, що набагато корисніше за скролінг", - розповіла Катя Осадча.

Катя Осадча
Катя Осадча новини - Осадча розповіла про нову аскезу і шкідливі звички / колаж: Главред, фото: instagram.com/kosadcha

Хто така Катя Осадча

Катерина Осадча - українська журналістка, телеведуча і модель. Найбільш відома, як ведуча програми "Світське життя" на телеканалі "1+1". У шкільні роки (з 13 до 18 років) працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, у 18 років повернулася на територію України.

Катя Осадча - останні новини:

Раніше чоловік Каті Осадчої, шоумен Юрій Горбунов, зізнався, як йому і ведучій вдається переживати сімейні кризи і непорозуміння за сім років в офіційному шлюбі.

Також Осадча розкрила причину, чому їй і чоловікові довелося відкласти рішення про усиновлення дитини, про яке вони говорили ще на початку повномасштабної війни.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти