StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Конфлікт все складніше: Гаррі з Меган не покликали на день народження короля

13 червня 2023, 13:16
Король Чарльз так сильно розлютився на сина, що навіть не хоче бачити їх на своєму дні народження.
король Чарльз III, принц Гаррі, Меган Маркл
Чарльз виявився злопам'ятним королем / instagram.com/theroyalfamily, ua.depositphotos.com

Повідомляється, що принц Гаррі і Меган Маркл не отримали офіційного запрошення відвідати парад на честь Дня народження короля Карла III наступного тижня.

Як повідомляє Page Six, все це сталося ще й на тлі триваючого судового процесу між герцогом Сассекським проти газет Mirror Group.

Британська королівська сім'я не запросила 38-річного Гаррі і 41-річну Маркл взяти участь у святкуванні на честь Чарльза.

відео дня

"Боюся, це відображення стану відносин на даний момент", — сказало джерело.

Як повідомляється, це перший раз, коли рудоволосий член королівської родини не буде на офіційному святкуванні Дня народження батька.

На церемонії коронації здалося, що лід почав танути між Гаррі і Чарльзом. Незважаючи на те, що Гаррі не надали офіційної ролі на Заході і його "відвели" в третій ряд, молодшому синові Чарльза було більш ніж приємно бути присутнім на церемонії.

Герцогиня Сассекська пропустила коронацію і залишилася вдома з двома дітьми - принцом Арчі, 4 роки, і принцесою Лілібет, 2 роки, щоб відсвяткувати день народження їхнього сина, який випав на той же день.

Раніше королівська сім'я в черговий раз образила принца Гаррі і Меган Маркл, публічно ігноруючи 2-й день народження їхньої дочки, принцеси Лілібет у неділю.

Нагадаємо, свіжокоронований Чарльз III, який офіційно став новим королем Великобританії, несподівано розчулився під час церемонії коронації.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти