StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Йосип Пригожин розкритикував "жорстокого диктатора" Пугачову

27 липня 2023, 22:43
На думку Пригожина, кар'єра путіністки Валерії не склалася через Примадонну, а не через його бездіяльність, як продюсера, або недостатній талант дружини.
Алла Пугачова, Йосип Пригожин
Йосип Пригожин назвав Аллу Пугачову диктатором / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey, скріншот YouTube

Російські зірки-путіністи ніяк не можуть визначитися з позицією щодо Алли Пугачової, яка покинула країну-окупанта на знак незгоди з війною в Україні: на пропагандистському телебаченні вони готові змішувати її з брудом, в особистих бесідах - співати дифірамби.

Подібну подвійність проявив в недавньому інтерв'ю музичний продюсер і шанувальник геноциду українців Йосип Пригожин. У його словах про Пугачову химерно змішалися образа і захоплення.

Пригожин за рахунок авторитету Примадонни став виправдовувати убогий талант своєї дружини, співачки-путіністки Валерії, мовляв Алла Борисівна боялася співачку, так як бачила в ній конкурентку. Тому підступна Пугачова і вставляла палиці в колеса дружині Пригожина. "Це наша героїня. Це герой нашого часу. Алла Пугачова - улюблена. Як би ми на неї не ображалися, що б вона не робила по відношенню до колег своїх жорсткого... Вона ж по натурі - диктатор! Вона - диктатор. Вона завжди хотіла бути єдиною", - заявляє продюсер.

відео дня

Разом з тим на питання, чому, якщо Пугачова була так несправедлива, про це ніхто не говорив, Пригожин не зміг промимлити нічого виразного, лише продовжив розповідати, що вона була чи не монстром, який і був втіленням російської сцени.

"Її всі боялися. У неї ніхто нічого не питав. Тому що вона була повноправною господинею. Важливіше Алли Борисівни на федеральних каналах не був ніхто. Вона була "рішалою". Вона вирішувала багато питань. Вона була фігурою в цій країні, масштабною і великою особистістю", - голосив присоромлений Пригожин.

Раніше росЗМІ розпустили чутки про те, що підмосковний замок Пугачової і Галкіна заарештували, мовляв є на ньому борги, та й ріелтори не хочуть братися за такий великий проєкт.

Також 73-річна Надія Бабкіна жорстко накинулася на Пугачову за небажання підтримувати країну-окупанта. Співачка-путіністка в подиві, що спонукало сім'ю Пугачової та Галкіна протистояти кривавому путінському режиму.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти