StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кульгавий "путініст "Басков віддав мільйон на "потреби окупантів"

23 грудня 2022, 22:43
Співак Басков вирішив фінансувати російських окупантів своїми власними грошима.
Микола Басков
Микола Басков / скріншот з виступу Золотий Грамафон

Опухлий і кульгавий, зірка російської терористичної естради, співак Микола Басков, який всіляко підтримує вбивства мирних українців, пожертвував мільйон рублів (14 тисяч доларів) "на потреби" окупантів.

Як повідомляє пропагандистське РІА "Новости", співак, який зовсім недавно не міг ходити без допомоги, пояснив своє рішення тим, що в Україні нібито "не дають людям спокійно жити".

"Зараз стільки сімей чекають і переживають за своїх батьків, чоловіків і синів, багато хто потребує додаткової турботи. Сподіваюся, що мій скромний внесок допоможе хоч трохи в цьому", - пояснив Басков свій внесок у вбивства мирних українців і в руйнування, які Росія завдає по території мирної України.

відео дня

Також він подякував російським окупантам, які зараз вбивають мирних українців, ґвалтують українських жінок і дітей, за їхні дії.

Нагадаємо, раніше російський співак Микола Басков, який активно підтримує вторгнення військ Путіна в Україну, переніс операцію і має проблеми зі здоров'ям.

Напередодні Басков з'явився на публіці в знеможеному вигляді і спровокував багато чуток про себе.

Але, як виявилося, всі вони були не безпідставні. Російський артист і справді переніс операцію, після якої помітно ослаб. Ось тільки на проблемах з ногами його біди не скінчилися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти