StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Єфросиніна, Жадан, Квіткова та Денисенко: хто із зірок з’явиться у святковому проєкті "Різдво. Ти не один"

6 грудня 2023, 15:47
У Святвечір, 24 грудня, телеканал ТЕТ збере всіх українців разом, щоб відсвяткувати об’єднане Різдво.
Різдво. Ти не один
Прем’єра великого святкового проєкту "Різдво. Ти не один" / колаж: Главред, фото: Прес-служба

О 21:00 на глядачів чекає особлива прем’єра – великий святковий проєкт "Різдво. Ти не один". Це грандіозна подія, сповнена сенсами, родинним затишком та українською автентикою в кожній деталі.

Зйомки масштабного проєкту "Різдво. Ти не один" відбулися на території однієї з головних святинь усього православного світу – Софійському соборі. Національному заповіднику, у стінах якого "зашитий" наш культурний код. Не менш знаково, що світло об’єднаного Різдва засяє в Софії Київській з лідерами думок та улюбленими артистами, які відчувають нове звучання українського Різдва.

24 грудня о 21:00 за святковим столом з 12 стравами від Євгена Клопотенка зберуться телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна, блогерка та інфлюенсерка Даша Квіткова, ведуча проєкту "Ближче до зірок" Наталі Солонік, ведучий ток-шоу "Говорить вся країна" Олексій Суханов, телеведуча Соломія Вітвіцька та вся велика сім’я Сніданку з 1+1. Різдвяними мотивами наповняться хіти KOLA, ROXOLANA, Джамали, Jerry Heil, Монатіка, KAZKA, Наді Дорофєєвої, ONUKA, Макса Барських, ADAM, Тоні Матвієнко, KOZAK SIROMAHA та Юлії Саніної.

відео дня
Різдво. Ти не один
Прем’єра великого святкового проєкту "Різдво. Ти не один" / Прес-служба

Окрім несподіваних музичних колаборацій, колядок і щедрівок у новому сучасному звучанні на глядачів чекають теплі зустрічі з акторкою Наталкою Денисенко, письменником Сергієм Жаданом, волонтерами та військовими, гумористами та акторами – Іриною Сопонару, Анастасією Оруджевою, Євгеном Кошовим.

"Різдво. Ти не один" на телеканалі ТЕТ – це великий святковий проєкт, який закохає в різдвяні традиції та сучасність, примножить глибину й додасть значущості головному зимовому святу, об’єднає та підтримає українців на будь-яких відстанях.

Різдво. Ти не один
Прем’єра великого святкового проєкту "Різдво. Ти не один" / Прес-служба

Дивіться проєкт "Різдво. Ти не один" 24 грудня о 21:00 також на телеканалі 1+1 Україна. Знайти телеканали ТЕТ та 1+1 Україна можна на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

З нагоди різдвяних та новорічних свят з 1 по 31 грудня 2023 року телеканал ТЕТ та інші телеканали 1+1 media будуть безкоштовно доступні до перегляду на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ. Так, упродовж грудня глядачі зможуть без обмежень та безкоштовно дивитися улюблені програми, шоу, фільми та серіали на телеканалах ТЕТ, 1+1 Україна, 2+2, ПЛЮСПЛЮС, УНІАН, Бігуді та Kvartal TV. Для того, щоб скористатися можливістю, абонентам потрібно лише авторизуватись у додатку Київстар ТБ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти