"*буть нас як хочуть": Максим Віторган показав обличчя в синцях і заінтригував публіку

27 серпня 2020, 13:54
Російський актор Максим Віторган поділився з шанувальниками дивним фото - з побитим обличчям на тлі дошки з оголошеннями поруч з поліцією.
Максим Віторган
Максим Віторган / Instagram

Російський актор Максим Віторган викликав занепокоєння шанувальників фото з побитим обличчям, яке він дуже дивно прокоментував у своїх соцмережах.

Максим Віторган в Instagram показав своє побите обличчя.

"Новини у нас не дуже - Ви помітили, хлопців? Дрочимо ми поки, як хочем, а *буть нас, як хочуть", - підписав він фото.

відео дня

На знімку Максим Віторган в сорочці, светрі і куртці з пластиром на брові показал побите обличчя поруч з дошкою оголошень, що залишилися ще з радянських часів біля деяких відділень поліції.

Може здатися, що Віторгана побили - але насправді, він знімається в серіалі за мотивами оповідань Олександра Ципкіна Безпринципні, і тільки днями вийшло чергове інтерв'ю з ним у місцевої преси.

За сюжетом герой Максима з другом в барі починають "знімати" жінок. Не виключено, що логічно їх пригоди закінчаться бійкою і походом в поліцію.

Максим Віторган
Максим Віторган / Instagram

У коментарях, тим не менш, ніхто нічого не запідозрив-шанувальники стали більше противитися тому, що Максим Віторган, який зазвичай себе позиціонує як інтелігентна людина, несподівано заматюкався

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти