StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Голос країни-13 - 6 випуск: підсумки другої частини вокальних батлів

8 жовтня 2023, 21:27оновлено 8 жовтня 2023, 23:53
DOROFEEVA та Артем Пивоваров постануть перед нелегким вибором - напруга наростає.
Голос країни-13 - Як пройшла Друга частина вокальних батлів
Голос країни-13 - Як пройшла друга частина вокальних батлів / колаж: Главред, фото: instagram.com/goloskrainy_official

Сьогодні відбулася друга частина другого етапу шоу Голос країни-13. На ній зіркові тренери DOROFEEVA і Артем Пивоваров повинні визначити по 4 учасники зі своїх команд, які, на їх погляд, більше за інших гідні змагатися за звання голосу нашої країни.

Згідно з правилами, в цьому зірковим тренерам допоможуть радники: у Наді Дорофєєвої це буде Макс Барських, у Артема Пивоварова - KOLA. На них чекає нелегке завдання, адже в обох командах зібралися потужні вокалісти.

Першими у вокальну дуель вступили учасники з команди DOROFEEVA - Олександра Ліщук і Едгар Єнокян. Вони виконали авторську пісню на мотив популярного хіта Jain - Makeba. Макс Барських радив Наді Дорофєєвій залишити обох учасників, але зіркова тренер вирішила залишити на проєкті Едгара.

Наступними в незвичайному тріо злилися Роман Панченко, Анна Денисова і Лада Тивончук. Вони блискуче впоралися з піснею Billie Eilish - What Was I Made For? - саундтреком до надуспішного фільму Грети Гервіг "Барбі". Переможцем з цієї нелегкої сутички вийшов Роман. Він продовжить участь у Голосі країни.

Юрію Городецькому довелося протистояти дуету Марека Мохнача і Людмили Козирєвої в українській народній пісні "Гей, соколи". Свій вибір Дорофєєва зробила на користь українського військового з оперним голосом Юрія.

Тріо яскравих вокалсток, Майрамік Авоян, Катерина Стефанюк і Даяна Оравець, вийшли на сцену Голосу країни c мешапом з двох хітів легендарної Вітні Х'юстон - How Will I Know та Queen of the Night. Останнє вільне місце в команді Наді Дорофєєвої зайняла Майрамік Авоян.

Тепер четвірку фаворитів належить обрати тренеру-дебютанту Артему Пивоварову. Першими з десятки його підопічних на сцену Голосу вийшли та показали справжній рок Катерина Дигало, Олександра Вдовиченко та Ptashkin (Михайло Панчишин) з піснею I wanna be Your Slave, яку виконували і легендарний Іггі Поп, і улюбленці публіки Måneskin. Зірковий тренер не прислухався до порад Клименка, Саніної та Коли, які висловилися на підтримку Олександри, та віддав шанс продовжити боротьбу на проєкті Михайлу Панчишину.

Вероніка Мартинюк і Вікторія Деркач разом втілили українську музичну класику - віртуозно виконали хіт Назарія Яремчука "Стожари" в незвичайному поєднанні з аранжуванням Артема Пивоварова народної пісні "Ой, на горі". Після їх виступу зірковий тренер запропонував вокалісткам об'єднається в дует. Вікторія відмовилася від цієї пропозиції. Разом з Веронікою вона залишає шоу.

Вокалісти Влад Шериф та Ізабелла Іващенко підпалили сцену Голосу країни треком Rudimental - Waiting All Night (ft. Ella Eyre), та змусили підтанцьовувати навіть Івана Клименка. Артем Пивоваров вирішив далі продовжувати боротьбу з Владом і Ізабеллою, як з самостійними вокалістами, у своїй команді.

Гідаят Сеїдов, Христина Арутюнова і Катерина Козлова останніми виходять на сцену Голосу країни-13 в рамках вокальних батлів з піснею американської поп-королеви Beyoncé - Halo. Четверте вільне місце в команді Артема Пивоварова займає Гідаят - зірковий тренер робив свій вибір зі сльозами на очах.

За результатами другого випуску вокальних батлів команди зіркових тренерів склалися наступним чином:

• DOROFEEVA - Едгар Єнокян, Роман Панченко, Юрій Городецький, Майрамік Авоян.

• Артем Пивоваров - Ptashkin (Михайло Панчишин), Влад Шериф, Ізабелла Іващенко, Гідаят Сеїдов.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти