StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чи можна носити чужий наручний годинник: про яку небезпеку попереджають прикмети

6 лютого 2024, 21:54оновлено 9 лютого, 13:29
Наші предки вірили, що чужий годинник може принести біду.
Наручные часы
Чи можна носити чужий наручний годинник/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Існує повір’я, що будь-яка річ, яка тривалий час перебувала у тісному контакті з людиною, переймає на себе енергетику цієї людини. А така енергетика може бути як позитивною, так і негативною – залежно від того, якою була людина, яка цим предметом користувалася.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Що означає фразеологізм "прикритися фіговим листком": мало хто знає правильну відповідь

І коли ця річ потрапляє до іншої людини, яка починає нею користуватися, то з часом предмет почне ділитися з накопиченою енергетикою з новим власником. А це у свою чергу може вплинути на життя нового власника. Тому здавна вважається поганою ідеєю просто користуватися річчю, яку колись тривалий час використовувала інша людина.

відео дня

Такі вірування також відносяться і до наручного годинника. Годинник сам по собі здавна наділявся містичними властивостями, а крім того він ще й може переносити енергетику попереднього власника.

Тому, згідно з давніми прикметами, не можна носити знайдений на вулиці або придбаний на ринку старий годинник. Ви не можете знати, кому він належав до вас, якою була ця людина, і яку енергетику міг перейняти цей предмет від неї. Згідно з народними віруваннями, якщо ігнорувати це правило, то у ваше життя можуть прийти біди і проблеми, які мав попередній власник цього предмета.

У такому разі виникає логічне запитання – чи можна носити годинник родича? З предметами, які належали нашим рідним, ситуація трішки інша. Можна носити годинник, який дістався вам у спадок від близького родича або який передається у сім’ї від покоління до покоління. Такий предмет не принесе нічого поганого у ваше життя. Але навіть у цьому випадку є винятки: якщо годинник викликає у вас неприємні емоції і враження або підіймає важкі спогади, то краще таким предметом не користуватися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти