Олена Зеленська поділилася враженнями про зустріч з Кейт Міддлтон

7 жовтня 2020, 18:13
Президента України Володимира Зеленського та його дружину прийняли в Букінгемському палаці.
принц Вільям, Кейт Міддлтон, Володимир Зеленський, Олена Зеленська
Принц Вільям, Кейт Міддлтон, Володимир Зеленський та Олена Зеленська на зустрічі в Букінгемському палаці / The Duke and Duchess of Cambridge twitter

Перша леді України Олена Зеленська на своїй сторінці в Facebook поділилася емоціями від зустрічі з герцогом і герцогинею Кембриджськими в Букінгемському палаці.

"Прекрасна сім'я, молоді та щирі люди. Зустріч, яка запам'ятається на довго", - поділилася враженнями перша леді і опублікувала фотографії в соцмережі.

А ось президент України на своїй сторінці в Twitter написав, що очікується плідну співпрацю та нові успішні проекти з Великобританією.

відео дня

"Людські контакти завжди стоїть на першому для країн. Дружня зустріч з герцогом і герцогинею Кембриджськими в Букінгемському палаці... Попереду - плідна співпраця та успішні проекти".

Олена Зеленська поділилася враженнями про зустріч з Кейт Міддлтон

Варто відзначити, що 7 жовтня президент України Володимир Зеленський прибув з офіційним візитом до Великої Британії, в рамках якого очікується підписання низки двосторонніх документів.

принц Вільям, Кейт Міддлтон, Володимир Зеленський, Олена Зеленська
Принц Вільям, Кейт Міддлтон, Володимир Зеленський та Олена Зеленська на зустрічі в Букінгемському палаці / Олена Зеленська / Facebook

Як повідомляється на сайті Офісу президента, Зеленський проведе переговори з прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном, після яких відбудеться підписання українсько-британського Угоди про політичну співпрацю, вільну торгівлю і стратегічне партнерство.

Крім того, Володимир Зеленський відвідає Лондонську фондову біржу і зустрінеться з британськими інвесторами. Раніше Главред повідомляв, що Україна і ЄС досягли домовленості про оновлення Угоди про асоціацію за підсумками двостороннього саміту в Брюсселі.

Також, Євросоюз має намір виділити ще 190 мільйонів євро - на додаток до 1,2 млрд євро економічної допомоги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти