Сім поганих новин для Білорусі

29 серпня 2020, 08:53
Білорусь втратила останні залишки суверенітету і він буде відновлений тільки після того, як впаде путінізм, як неофашистський режим.
Білорусь, протести
Протести в Білорусі закінчаться нічим / Reuters

Після тривалого мовчання і кнсультацій із Заходом Володимир Путін нарешті зробив серйозну заяву, в якій повідомив, що вже сформував спеціальні підрозділи для надання допомоги Лукашенку. Путін прийняв своє рішення і тепер можна зробити деякі, на мій погляд, очевидні експрес-висновки:

1. Захід, і в першу чергу Німеччина і Франція, не наважився вступити в серйозну конфронтацію з Путіним і погодився залишити Білорусь в зоні впливу Росії. Захід боїться громадянської війни в Білорусі, яка перекинеться в Україну і потім на частину Європи.

2. Білоруське суспільство не зможе без допомоги Заходу відсторонити Лукашенка від влади.

відео дня

3. Лукашенко залишиться, але Путін з часом замінить параноїдального президента на більш прийнятну для нього і для білорусів фігуру.

читайте такожБілорусь повернула Путіну місце у Вищій лізі4. Білорусь втратила останні залишки суверенітету і він буде відновлений тільки після того, як завалиться путінізм, як неофашистський режим.

5. Білорусь перетвориться на клоаку на зразок ДНР.

6. У Білорусі будуть різко зростати антиросійські і проєвропейські настрої, що і призведе врешті-решт до стратегічного програшу Росії в Білорусі.

7.У Білорусі набиратимуть силу національно-визвольні, радикальні рухи, які придушуватимуться репресіями, що викликатиме невдоволення суспільства.

У ключі подій в Білорусі є погані новини і для України. Імовірність повномасштабної війни між Заходом і Росією на території України різко зросте, про що Зеленському і повідомив заступник держсекретаря США Біган.

Крім того, зросте напруженість по лінії ОПЗЖ Медведчука - націоналісти і це буде призводити до силових зіткнень. Можливі сакральні жертви. Зеленський буде безпорадно спостерігати, що викличе спроби націоналістів - патріотів змести його. У відповідь Зеленський занурюватиметься у демагогічний популізм.

Всі сторони очікують результатів виборів США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти