Пітерський гопник Путін здійснив самостріл

27 вересня 2020, 10:29
Наслідки трамвайного хамства для кремлівця будуть найсерйознішими.
Путін і Макрон
Макрон не повірив жодному слову Путіна / Reuters

Не менше самого отруєння Навального європейців обурила подальша поведінка російської влади. Кремль своїм хамством різко посилив і без того складну для нього ситуацію. Бандитське нахабство - ніколи не зізнаватися у скоєному, навіть коли зловили буквально за руку, - більше не працює.

Європейці не тільки не вірять, вони ображені тим, що їх тримають за дурнів. Про це прямо сказав президент Франції Макрон. Проте вже після цього російський МЗС, фактично звинувативший Німеччину в "постановці" отруєння Навального, в черговий раз вистрілив собі в ногу. Російсько-німецьким відносинам завдано потужного удару. Німців в черговий раз образили, і так просто вони цього не залишать.

читайте такожПутін довів, що поруч з Навальним він-пересічний дебіл-хуліганРосійський МЗС не може не розуміти наслідків такого трамвайного хамства у світовій політиці. Чому ж тоді діє так само незграбно? Справа в тому, що справжній адресат заяв МЗС - не Меркель, а сам Путін. Саме йому Лавров, Машка і компанія хочуть догодити. А пітерський гопник впевнений, що в Європі правлять "вухаті фраєри", яких можна взяти на злодійський понт і чекає від МЗС хамських наїздів на них.

відео дня

Мідівці готові приносити інтереси своєї служби в жертву кримінальним смакам Путіна. В результаті буквально з кожним днем посилюється зовнішньополітична ізоляція Росії.

Таке вже було за часів Сталіна, коли дії МЗС визначалися прагненням догодити збрендившему диктатору. Наведу тільки один приклад - найгостріший радянсько-югославський конфлікт, не потрібний нікому, крім Сталіна і припинився незабаром після його смерті. Вочевидь, після відходу Путіна також будуть відкинуті нинішні зовнішньополітичні пріоритети Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти