StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Організатори Оскара 2021 розкрили нововведення церемонії нагородження

20 квітня 2021, 18:59
Академія кіномистецтв розкрила подробиці церемонії нагородження найпрестижнішою кінопремією Оскар 2021.
Оскар 2021
Оскар 2021 / Reuters

Ще тиждень залишився до церемонії вручення Оскар 2021. У 2020 році через пандемію коронавірусу церемонію скасували зовсім, а через рік - відмовилися навіть від онлайн проведення, вирішивши кликати всіх гостей на червону доріжку. Ходили чутки про те, що зірок будуть ізолювати на 14 днів і тестувати на Covid-19. Але тепер нарешті відкрилися всі подробиці заходу.

Як повідомляє видання People, постановники "фільму про Оскар" Стівен Содерберг, Джессі Коллінз і Стейсі Шер підтвердили, що гостей буде набагато менше, подія відбудеться відразу в двох місцях, і маски все одно будуть присутні на шоу.

Першою локацією буде театр Dolby в Лос-Анджелесі. Друга - Центральний залізничний вокзал Лос-Анджелеса Union Station. Там зберуться номінанти і гості.читайте такожОрганізатори назвали імена ведучих на премії Оскар 2021

відео дня

На залізничній станції вже зводять сцену. Сумнівів не виникає, що приміщення Union Station буде виглядати розкішно в поєднанні зі святковими сукнями і елегантними смокінгами запрошених акторів і режисерів.

Театр Долбі в Лос-Анджелесі
Театр Долбі в Лос-Анджелесі / The Academy

Всі учасники церемонії 24-25 квітня пройдуть перевірку на коронавірус. Тільки ті запрошені гості, які матимуть негативні результати тестування, приєднаються до шоу. Однак крісла розстановили так, щоб зірки могли сидіти без масок на безпечній відстані один від одного.

Крім того, зірки будуть не просто пусто хилитатися з келишком і позувати ЗМІ - їх змусять давати інтерв'ю і розповідати свої історії - це задумка творців шоу, яким замінять попередні традиції.

До початку церемонії виступлять номінанти Оскара 2021 в категорії "Кращий саундтрек року" - Her, Паузіні і Хейна Куперр.

Крім того, повинні бути виконані саундтреки до фільмів "Євробачення: історія Вогняної саги" і "Одна ніч в Майамі".

Зіркам заборонили зв'язок через Зум, але за словами творців шоу, буде якийсь інший спосіб виходити на зв'язок з деякими зірками, які не можуть приїхати в Лос-Анджелес.

Нагадаємо, що церемонія пройде в ніч на 26 квітня в США, і транслюватиметься каналом ABC. Її зможуть дивитися ті, у кого є доступ до нього і в інших країнах світу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти