StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Брати Руссо розкрили подробиці зйомок фільмів для Netflix

7 грудня 2020, 13:36
132
Знамениті творці Месників брати Русоо, розповіли, що саме вони знімають для Netflix, і чого чекати шанувальникам.
Netflix
Netflix / Pixabay

Ентоні і Джо Руссо, відомі по Месниках, розповіли про свої майбутні проекти в якості режисерів і продюсерів.

Як проходить співпраця з Netflix, брати Руссо розповіли виданню Collider.

Зйомки фільму Сіра людина почнуться в кінці січня 2021 і, незважаючи на пандемію, повинні пройти як в Лос-Анджелесі так і в декількох європейських країнах.

відео дня

Брати Руссо - Сіра Людина

Автори хочуть торкнутися якісь гострі соціальні теми, зробивши упор не тільки на екшен-сценах. Ентоні Руссо зазначив, що було приємно знову попрацювати з Крісом Евансом, який покинув образ капітана Америки.

"Ми не будемо відповідати на всі питання в першій картині. Ми спочатку планували створення декількох фільмів і хочемо розвивати і інших персонажів, крім головних героїв.читайте такожСоколине око-з'явився список акторів серіалу

Мені здається, що так можна трохи змінити стандартний формат: не давати глядачам все і відразу в одному фільмі. Не ставити в сюжеті крапку. Ми побудуємо розповідь таким чином, що воно буде відкритим", - зазначив Джо Руссо.

Фільм Netflix планує зробити франшизою. Це буде шпигунський бойовик про протистояння кілера, який працював в ЦРУ, і його колишнього товариша по службі, яких зіграють Райан Гослінг і Кріс Еванс. Цю картину вони ставлять самостійно. На фільм виділено 200 мільйонів доларів бюджету.

Брати Руссо - Тайлер Рейк

Фільм Тайлер Рейк: операція з порятунку також планують зробити франшизою. Історія буде зосереджена на інших подіях навколо Тайлера Рейка та його компаньйонів, серед яких герой актора Девіда Харбора.

"Поки я не готовий викласти всі карти на стіл, оскільки нам важливіше здивувати глядача, але скажу ось що. Ми працюємо над створенням цілого Всесвіту фільмів, де потенційно почнемо розкривати окремих персонажів з першої частини, декількох нових, а також розповімо про їхні взаємини.

Так що, якщо вам цікавий герой Девіда Харбора, то у вас є шанс побачити його в одному з наступних фільмів циклу", - пояснив Джо Руссо.

Нагадаємо, Девід Лінч знімає для Netflix новий проект. З'явилися перші подробиці про таємничий серіал.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти