StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Є майже у всіх: для чого потрібен "таємний" отвір в стінці холодильника

26 березня 2024, 16:56оновлено 28 березня, 09:24
Жінка була вражена, коли виявила таємний "прихований" отвір у своєму холодильнику, який потрібно регулярно чистити, бо він забивається "слизом і брудом".
Є майже у всіх: для чого потрібен 'таємний' отвір в стінці холодильника
Для чого потрібен "таємний" отвір в холодильнику - несподівана функція / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Виявляється, незважаючи на те, що кухня є однією з найбільш часто використовуваних кімнат у вашому домі, вона все ще зберігає сюрпризи. Може здаватися, що ви знаєте про свій холодильник усе, що тільки можна, але виявляється, що багато людей навіть не здогадуються, що їхній прилад здатен на більше, ніж просто охолоджувати та зберігати їжу, повідомляє Mirror.

Блогерка Хлоя @thesimplemum опублікувала на своєму акаунті в TikTok відео в якому розповіла про те, для чого потрібний прихований отвір на стінці холодильника. За її словами, більшість людей й гадки не мали, що його потрібно регулярно чистити.

"Я не можу бути єдиною людиною, яка не знала, що потрібно чистити цей отвір у холодильнику", - сказала авторка, вказуючи на крихітний отвір у задній стінці свого приладу.

відео дня

Якщо вам цікаво дізнатись більше про корисні лайфхаки із холодильником, рекомендуємо наш матеріал: Вирішить одразу 2 проблеми: навіщо класти цукор у холодильник.

"У мене тут тижнями збираються калюжі води", - пояснила Хлоя, вказуючи на дно свого холодильника, де зазвичай знаходяться ящики для фруктів і овочів.

Дивіться відео про те, для чого потрібен прихований отвір в холодильнику:

"Виявила, що це просто маленька дірочка. Конденсат капає вниз, і він заповнюється слизом, брудом і сміттям. Не забувайте чистити цей отвір", - порадила вона своїм підписникам.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Як працює отвір для конденсату в холодильниках

Отвір для конденсату у холодильнику який дозволяє відведення вологи, що утворюється всередині холодильника в результаті конденсації. Конденсат утворюється, коли тепле повітря, яке потрапляє всередину холодильника під час відкриття дверцят, зустрічається з холодними поверхнями усередині, такими як стінки та полиці.

Отвір для конденсату зазвичай знаходиться у задній частині холодильника або у морозильній камері. Цей отвір дозволяє конденсованій волозі стікати у спеціальну піддончик або канал, де вона випаровується від тепла компресора. Такий процес допомагає підтримувати оптимальну вологість усередині холодильника та запобігає утворенню неприємного запаху та плісняви.

Щоб забезпечити правильну роботу отвору для конденсату, важливо регулярно перевіряти його на забруднення та перешкоди і чистити за необхідності. Також важливо не блокувати цей отвір речами, що можуть перешкоджати вільному стоку конденсату, щоб уникнути проблем з вологістю у холодильнику.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти